Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

определено повече не може да се иска , чак аз се учудих че стана и че колата тръгна иначе ако я газиш очаквай дапохарчва ауспуха от отзаде почерня ли вече първи признак за бегачка
    Power Under Pressure

Коментар

колата си стана просто уникална! въпреи тия перипети! абе штом на 3-та ги вартия тия 16-ки... 5-та 3-та като и сложа с 100км/ч и се чуди коя лента да хеване само меже да се радваш росенееее че от лайно торта стана

Коментар

JacK`DanielS написа:
        само меже да се радваш росенееее че от лайно торта стана
        не исках така да прозвучи но ти го каза
        Power Under Pressure

Коментар

ммммммм

Коментар

неска ходих до работа и вечерта оставих я да поработи да стопли и я сръчках малко.. но ми се стори че турбината при надув започна да свири някво такова а до сега май не е свирила ..., ша си оди ли ?
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз доколкото знам лагерницата свири но и доколкото знам ти неси с лагерница
              Fiat Punto GT

Коментар

и най важното ще изпреваря росен хахахах вече няма задна скоротс....ам ше свири не ами ше свири хахахах... тя беше клеасала тая турбина бе

Коментар

неска ...малко я пораздвижих колата тая вечер направих 10 отсечки ... и мисля че това въпросното свирене е изпускане на въздух от кранчето ..., от боост контролера се чува мн гадно..., а лошата новина е че нещо неще да влиза задната ... гонихме се 5 6 пати и после тръгвам да я вкарвам няма я... и ся е без задна ..., и от време на време колата предърпва в смисал почва да плете такова едно на 2ра някой път го прави ... някой път пък не го прави .. ае лудница
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                    ..., и от време на време колата предърпва в смисал почва да плете такова едно на 2ра някой път го прави ... някой път пък не го прави .. ае лудница
                    Кай честно пич ти нали не очакваш с прецакан дебитомер и без ламбда сонда тая кола да работи и ускорява мазно кат лексус Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Принцесооооо , земи моя пример пред гаража , там да седи
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Росинеее хахахаха много ми се сяхте на мен че нямам задна а иам само 2-ра и виш кво става ... Проклятието ми ще ви застигне всите :D xaxaxaxaxa
                        Fiat Punto GT

Коментар

biser_as написа:
                          s00rry написа:
                          ..., и от време на време колата предърпва в смисал почва да плете такова едно на 2ра някой път го прави ... някой път пък не го прави .. ае лудница
                          Кай честно пич ти нали не очакваш с прецакан дебитомер и без ламбда сонда тая кола да работи и ускорява мазно кат лексус Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                          така я направих кат лексус ) , а за преплитането си търси проблема в кабели и свещи
                          Power Under Pressure

Коментар

sen7ineL написа:
                            Росинеее хахахаха много ми се сяхте на мен че нямам задна а иам само 2-ра и виш кво става ... Проклятието ми ще ви застигне всите :D xaxaxaxaxa
                            сменет цвета от това е
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              sen7ineL написа:
                              сменет цвета от това е
                              axaxhah
                              leave something of the happiness you bring

Коментар

Май нее от цветъ или от колата ... а от задкормилните устройства :D
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X