определено повече не може да се иска , чак аз се учудих че стана и че колата тръгна иначе ако я газиш очаквай дапохарчва ауспуха от отзаде почерня ли вече първи признак за бегачка
колата си стана просто уникална! въпреи тия перипети! абе штом на 3-та ги вартия тия 16-ки... 5-та 3-та като и сложа с 100км/ч и се чуди коя лента да хеване само меже да се радваш росенееее че от лайно торта стана
неска ходих до работа и вечерта оставих я да поработи да стопли и я сръчках малко.. но ми се стори че турбината при надув започна да свири някво такова а до сега май не е свирила ..., ша си оди ли ?
неска ...малко я пораздвижих колата тая вечер направих 10 отсечки ... и мисля че това въпросното свирене е изпускане на въздух от кранчето ..., от боост контролера се чува мн гадно..., а лошата новина е че нещо неще да влиза задната ... гонихме се 5 6 пати и после тръгвам да я вкарвам няма я... и ся е без задна ..., и от време на време колата предърпва в смисал почва да плете такова едно на 2ра някой път го прави ... някой път пък не го прави .. ае лудница
Коментар