Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    e чека не ти ли свети постоянно
    свети от как е станало това нещо кола ... даже като я бях вземал хората си бяха извадили лампата , айде отивам да я пробвам с вече готов барометричен датчик кво се случва
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

За тази кола ако мога така да я нарека може да се изпише роман... Уж се задава края ама...
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

хаха абе май вече запозна да позамязва на кола ... )) хаха немога да повярвам неска кво се случва след монтажа на мап сензора след като му побаях и .. лампата чека изгасна направо гледам паля пак и пак и пак и не вярвам ххах чудоо :D

Коментар

s00rry написа:
          хаха абе май вече запозна да позамязва на кола ... )) хаха немога да повярвам неска кво се случва след монтажа на мап сензора след като му побаях и .. лампата чека изгасна направо гледам паля пак и пак и пак и не вярвам ххах чудоо :D
          а уж 50 пъти беше на диагностика, и ще обвинявате после колата
          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
            s00rry написа:
            а уж 50 пъти беше на диагностика, и ще обвинявате после колата
            ем не излиза е .... ) блинк тест му е майката

Коментар

Пуу запали ли свещичка по тоя повод
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

та май цялата работа с тия обороти .. е от маторя на празния ход... прави некви шмекерлъци направих си един тест.. откачих буксата на моторчето на празния ход и покарах извесно време така светна чека .. но оборотите си седяха на 1000 на свободна скорост обаче ми направи впечатление че като отиде в боост режим 4000 об и колата не иска да върви повече и забива носа и гарми... но оборотите като пусна на свободна падат на 1000 и там си седят без да играят... след това закачих отново буксата на МПХ и чека изгасна турбото след 4000 об си надува нормално не забива не гарми но оборотите пак си ходят 1000 - 2000 постоянно и сама се форсира .. май май съм за смяна

Коментар

Да вметна само за мойта кола моя чек почти никога не е светкал :D явно съм тотален късметлия, е вярно е че и модове нямам осезаеми но... А относно оборотите мойта кола когато я взех в доста недобро състояние правеше тоя номер с играенето на оборотите на празен ход и небеше от стъпковото моторче а от някакви извадени вакууми но вече забравих къде бях ровил. Иначе когато се извади буксата на стъпковия би трябвало да работи на под 900 оборота и да гасне или ведната ако не е загряла или лека по лека и да глъхне, но да се форсира от него не съм сигурен.Това че колата ти когато си извадил буксата забива нос и свети чека е защото влиза в авариен режим заради откачената букса най-вероятно.Преди да купуваш нов стъпков можеш да пратиш към София на Орлин да ти го почисти във ултразвуковата ваничка става доста добре и може да се поуправи ако не е тотал щета. :D

Коментар

не всички се оправят в ваната , тези който са хипер зле не стават
                    Power Under Pressure

Коментар

днеска имаше малко разходка на търновската ГТ секта към сливен.., общото взето по на голяма боза никога не съм присъствал... така наречения "италфест" нямаше нищо общо с обявената програма само дето излагаха хората ...
                      Прикачени файлове

Коментар

Времена нещо , стартове
                        Power Under Pressure

Коментар

та орлине дето ти обеснявах вчера за сондата ..., както си карам спирам откачам я от двете букси и паля тръгвам разлика няма не светва чека..., ами карам си там 10 мин и тогава светва и колата умира почват пукотевиците и става супер мудна пробвах я на блинк тест не показва нищо явно трябва на компн ... а иначе блинк тест на запалена кола може ли да се прави ?

Коментар

ЕЙЙЙ радост за мойте очи.жалко че не сте близо до нас иначе да си правим събирания по-често.ставаме все по -малко и все по-ретро хахаххаа

Коментар

хахах

Коментар

кво ще кажете за новия фейс ... с боядисана предна добавка ? :P

Коментар

Working...
                                X