WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
s00rry написа:хаха абе май вече запозна да позамязва на кола ... )) хаха немога да повярвам неска кво се случва след монтажа на мап сензора след като му побаях и .. лампата чека изгасна направо гледам паля пак и пак и пак и не вярвам ххах чудоо :DPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:хаха абе май вече запозна да позамязва на кола ... )) хаха немога да повярвам неска кво се случва след монтажа на мап сензора след като му побаях и .. лампата чека изгасна направо гледам паля пак и пак и пак и не вярвам ххах чудоо :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
та май цялата работа с тия обороти .. е от маторя на празния ход... прави некви шмекерлъци направих си един тест.. откачих буксата на моторчето на празния ход и покарах извесно време така светна чека .. но оборотите си седяха на 1000 на свободна скорост обаче ми направи впечатление че като отиде в боост режим 4000 об и колата не иска да върви повече и забива носа и гарми... но оборотите като пусна на свободна падат на 1000 и там си седят без да играят... след това закачих отново буксата на МПХ и чека изгасна турбото след 4000 об си надува нормално не забива не гарми но оборотите пак си ходят 1000 - 2000 постоянно и сама се форсира .. май май съм за смянаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Да вметна само за мойта кола моя чек почти никога не е светкал :D явно съм тотален късметлия, е вярно е че и модове нямам осезаеми но... А относно оборотите мойта кола когато я взех в доста недобро състояние правеше тоя номер с играенето на оборотите на празен ход и небеше от стъпковото моторче а от някакви извадени вакууми но вече забравих къде бях ровил. Иначе когато се извади буксата на стъпковия би трябвало да работи на под 900 оборота и да гасне или ведната ако не е загряла или лека по лека и да глъхне, но да се форсира от него не съм сигурен.Това че колата ти когато си извадил буксата забива нос и свети чека е защото влиза в авариен режим заради откачената букса най-вероятно.Преди да купуваш нов стъпков можеш да пратиш към София на Орлин да ти го почисти във ултразвуковата ваничка става доста добре и може да се поуправи ако не е тотал щета. :D
Коментар
-
та орлине дето ти обеснявах вчера за сондата ..., както си карам спирам откачам я от двете букси и паля тръгвам разлика няма не светва чека..., ами карам си там 10 мин и тогава светва и колата умира почват пукотевиците и става супер мудна пробвах я на блинк тест не показва нищо явно трябва на компн ... а иначе блинк тест на запалена кола може ли да се прави ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар