Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    истински бош ли си поръчал или китайче ???ако е китайче аз искарах точно 4 дена с него
    истински бош с номерата съвпадащи всичко ..., от гт1 дано и да работи ...човека каза че работи перф но да видим какво ще дойде до тук
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

пална кошарааа !

Коментар

s00rry написа:
        пална кошарааа !
        демек ??
        Power Under Pressure

Коментар

Демек сигурно по голяма кошара няма как да е ..., да мени цилиндри да забива да глъхне да няма ниски да се разсипва да ме дразниииииии ! тоя дебитомер е ебаси...... който е измислил е :Хза туй наказана в гаража да седи там да фаща всичката пепел на света... ебаси толкова да нямам желание да я погледна !!!!!

Коментар

е нали си купи дебитомер ??? какво стана , пръчка ли хвана питаи ме мене колко пръчкави дебитомери съм купил и после не се чудете що са по 250 лева читавите с дебитомера драмата е ясна не е виновен той а Робърт Бош мамка му , да се беше захванал с друго да прави тоз човечец и сега проблеми нямаше да имаме
            Power Under Pressure

Коментар

още го чакам да дойде тоя дебитомер.... а стария ептен сдаде багажа... и мн.. ме стегна

Коментар

Ще изчакаш малко , с трици маймуни не се ловят
                Power Under Pressure

Коментар

тука измеждудругото с кво се занимавам последните дни, още не е довършено но е наполовина но това е идеята )
                  Прикачени файлове

Коментар

Ладовите уреди са идеални, само не ми е ясно как така температурата е почти 90 градуса още малко и ще прегрееш.

Коментар

защото съм раздавал дебела газ до ся ..., ей ся са пускат перките и филма свършва с толкината ..

Коментар

s00rry,днес вечерта те видях с пунтото в дружба1, аз ти присветнах с едно синьо пунто,мн добър звук вади
                        FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Коментар

Cvetun написа:
                          s00rry,днес вечерта те видях с пунтото в дружба1, аз ти присветнах с едно синьо пунто,мн добър звук вади
                          видел си двойника , софииския не е неговото , то си е в Търново
                          Power Under Pressure

Коментар

Cvetun тва нее на soorry а е моето аз съм от дружба 1
                            Fiat Punto GT

Коментар

Беше,черно бяло аз за тва )) P.S. Дай facebook нещо,щото и аз съм от Дружба 1,може да се знаеме
                              FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Коментар

днес сложихме блоу офчето дб26 ..., много добре звучи едно просвирване има мн яко.. само дебитомера остана да дойде и да и дадем малко жега на тая кола... вече да видим ще става ли на кола или ще оди за скрабаа

Коментар

Working...
                                X