XE-тата кефят, само да не вадят този дразнещ дрезгав звучец а ла изтърбушено гърне, поработи над него
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:c20xe написа:Irfan написа:че то вектрите до 7к не са ли какви 8к че и +Vectra A 2000 16v C20XE - (170bhp) - current
Vectra A GT 20SEH ( 129bhp)
Vectra A 2000 16v 20XE/J -( 156bhp) -EX
Kadett È 1.6D (54bhp) - EX
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Колегата имаше в предвид като казва екологични, тоест че се разграждат бързоVectra A 2000 16v C20XE - (170bhp) - current
Коментар
-
c20xe написа:JacK`DanielS написа:Колегата имаше в предвид като казва екологични, тоест че се разграждат бързоPower Under Pressure
Коментар
-
няма проблеми, ето колата какво представлява.. http://www.youtube.com/watch?v=gKyZ3f44X6U .. айде стига спам в темата на роскатаVectra A 2000 16v C20XE - (170bhp) - current
Коментар
-
ами довечера ще пусна някой друга снимка колата е мн зле в смисал .. кара се с дебитомера от опел 150 сятка който е тотално умрял слагахме от 150сятка дебитомер друг колата осезаемо по добре се даржеше не забиваше в ниските не глахне.. .. ся чакам .., заръчал съм от ебау дебитомер + блоу офф дб26 пак да видим какво ще стане за сега колата се кара на 0.3 бара ) днес и вземах някой друга шукария ще ви споделя по късно ще става вътре космически корабГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
така основните неща които останаха да се правят по колата са да оправя генерацията трябва да я сменя от край до край ..., да боядисам предната добавка на бронята бяла ., дебитомера и блоу офчето идват насам до седмива две ще са тук и след италфеста живот и здраве ще отидем до софия да и навием малко крановете )а ето днес какво ми попадна уреди от лада 1500 .. идеята ми е да ги вградя в таблото ама се чудя имам конзола острани за гредата или да го сложя под тези трите който са в момента .., значи волтметър , уред за темп на водата и уред за измерване на налятането на маслото който мисля да го използвам за измерване на бензина в рейката на кви барове е и какво се случва в движение )ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар