Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

от днес колата е с летите джанти.. отпред сложихме 195/45/16 отзад 205/45/16 .... не опира или поне не съм я товарил без фланци е колегата който ми предложи дебитомер се чухме ама трябва да го сложи в подходящата кутия за гт и да видим как да стигне до мен да го пробвам
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

абе какво става , защо немога да качвам снимки.. пише ми свързване и до там.. ?! някой да има на идея ?

Коментар

Ще чакаме излитане скоро значи
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
          Ще чакаме излитане скоро значи
          като цяло ми остана да сложя един дебитомер ,генерацията трябва да я изтарбуша всичко и да опънем нови траби наново да стане табят ,но до седмица и тя трябва да е история .., да мина още 600 700 км и да понадуем при батко ви пауер-а да видим какво става ) искаше ми се да ви сложя някой снмка с джантите да видите как изглежда ма греда като цяло НАМЕРЕТЕ МИ ДЕБИТОМЕР че няква страшна световна криза ги е обзела тези дебитомери... за сега предложението на колегата алекси отпада ...

Коментар

Айде от мен една... Вчера с адаша сложихме новото HKS бовче на баба супра и върза турботата да надуват паралелно Пожелавам такава кола всеки му
            Прикачени файлове
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
              Айде от мен една... Вчера с адаша сложихме новото HKS бовче на баба супра и върза турботата да надуват паралелно Пожелавам такава кола всеки му
              незнам, но това изглежда за страх .., кви коне е то като цяло тази кола е уникална по рода си ... !! взривява от кеф

Коментар

Ами на 1 бар бичи над 400кс зависи от околната температура очакванията са за 450тина кс. Скоро ще маха fuel cut off-a и ще я надуе на 1.1-1.2 , всъщност тя до там има карти само, но самото надуване е свързано с намаляна на бекпрешура и иска нова генерация, че е на 60тина мм
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  Ами на 1 бар бичи над 400кс зависи от околната температура очакванията са за 450тина кс. Скоро ще маха fuel cut off-a и ще я надуе на 1.1-1.2 , всъщност тя до там има карти само, но самото надуване е свързано с намаляна на бекпрешура и иска нова генерация, че е на 60тина мм
                  ох горката... , аз намерих един завод в плевен има тръби алуминизирани фи63 по 1.5 метъра 5.60 .. работят с еконт един метър тежи 2кг някво такова беше обаче проблема е че няма кривки ...

Коментар

Замисля се 76~ Иначе цената е супер добра
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Синьото е минало покрай ГТ , може да се изреже от снимката...
                      s00rry написа:
                      брат не разбра ли че само то не е ГТ 1.2 60 мулебни
                      Дай да те опаря както е само 60 кончета , докато не си надул и си със сегашния дебитомер :D
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                        s00rry написа:
                        Дай да те опаря както е само 60 кончета , докато не си надул и си със сегашния дебитомер :D
                        той ако продалжава така да разработва на 7000 оборота скорео ще го изпреварваш и на задна щото няма да може да варви толкова бързо по тротоара....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          RoMeO_156_GTA написа:
                          s00rry написа:
                          той ако продалжава така да разработва на 7000 оборота скорео ще го изпреварваш и на задна щото няма да може да варви толкова бързо по тротоара....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
                          ам да е станало котка да го галят ..., да не е ставало кола или ще стане или ще ходи на скраба че ми писна от тоя кош ..., но до 7000 още не е ходило но до 5500 6000 по може

Коментар

Не е препоръчително над 4000 ако си в разработка.. аз така е*ах мамата на 1 двигател преди доооста време (2005-2006) карай до към 3-3,5 недей дърпа дявола за опашката а ако искаш оборот скоро ще те повозя в 8000+ ))
                            Vectra A 2000 16v C20XE - (170bhp) - current
                            Vectra A GT 20SEH ( 129bhp)
                            Vectra A 2000 16v 20XE/J -( 156bhp) -EX
                            Kadett È 1.6D (54bhp) - EX

Коментар

че то вектрите до 7к не са ли какви 8к че и +
                              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                                че то вектрите до 7к не са ли какви 8к че и +
                                http://www.youtube.com/watch?v=CFJPYW_qqFw , чипа ми е ограничен на 8000
                                Vectra A 2000 16v C20XE - (170bhp) - current
                                Vectra A GT 20SEH ( 129bhp)
                                Vectra A 2000 16v 20XE/J -( 156bhp) -EX
                                Kadett È 1.6D (54bhp) - EX

Коментар

Working...
                                X