fast_ghost написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
aleksi1209 написа:fast_ghost написа:мойте 16-ки тежат 15кг едната :D ... ама с гуми :DПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
здравейте колеги ..., смехме софтуера но колата пак си останаха същите проблеми светна чека пак смисъл колата има някви други проблеми който ми убягват и мн мн се ядосвам на тоя кен*ф , чак не искам да я виждам повече пф.... значи колата постоянно се форсира и даржи високи обороти от 1500 постоянни се форсира до 2000 и падат това на свободна сложихме моторчето и тпс - а на друго гт .. нито се форсира даржи си обороти 900 както трябва да е .., врътнах му малко болчето на оборотите но няма голяма промяна така това е по маловажния проблем .., другия е че чека свети ... и аз съм с дебитомер от волво 850 турбо който го пращах на орлин и каза че нестава и да си взема от гт друг ... и кво се получава имам един родил дебитомер от старото ми ГТ който като го сложя и работят еднакво с този от волвотоколата работи форсира се не прекъсва .., слатаме здрав дебитомер от друго гт1 и колата прекъсва неможе се изфорсира работи на 3 цилиндъра и няквива .., слагаме мойте 2та дебитомера на другото ГТ ..., едвам пали прекъсва огасва неможе се фориса .. слагаме ги на мойта кола работи ..... демек мойта не работи с др дебитомер немога си го обесня работи с боклуците който нестават а с здравите не работи .., спомням си че когато имах 2те гт та..., и щях да си вземам другия дебитомер оригиналния от гт колата пак прекъсваше не работеше добре на 3цилиндара пак ..., и нямам вързана екология това е клапана който е под десния калник от него там няма никви следи нито вакуми до там... това на втората снимка не е ли датчика за тия пари ?? той ми седи в черната кутия кадето са бушоние а дръгите букси за какво са от първа снимка ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:колата има някви други проблеми който ми убягват и мн мн се ядосвам на тоя кен*ф , чак не искам да я виждам повече пф.... значи
Коментар
-
biser_as написа:s00rry написа:колата има някви други проблеми който ми убягват и мн мн се ядосвам на тоя кен*ф , чак не искам да я виждам повече пф.... значиГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
така като гледам в търново се борят с наличните гурута по Гт та а по тожа което май няма такива , и е необходимо хората да се справят самиако беше от тука от тодавна да караш и да си забравил че си имал проблеми п.с. Бисере имаш набито око , ако не го беше споменал нямаше да се сетя да го погледна това е темата за Бисери в тунингаPower Under Pressure
Коментар
-
закарах я на диагностика ... грешката била фазов датчик и сряла да пали върти се едно няма бенз пффще кажя само едно голямо........ ПФФФФФФ баце р.пунто..... нали тия дюзи бяха 330ки е .......... !!!!!!!!!!!!!! че даже май са и нискоомни..... http://i56.tinypic.com/ea2tfm.jpg това са дюзите от колата.... http://www.max-boost.co.uk/max-boost...ctor_flows.pdf направо първи клас ми е мираж отново !ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар