Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

r.punto написа:
    по мое мнение наи добре 195х50х15 но и с такъв 16 ски размер съм я карал добре беше...интересно как ще вървиш с корсата и турбо калибрата...на 1.4 ли ще буста..
    да но в момента имам такава оферта ... ) ами то не само корса има ся ..., бакшиша си прави корса 150сятка има саксо което дава 15ски ниска , пежо 1.6 16в турбо което доста стабилно стъпва и куп др ) да на 1.3 1.4 ще се кара
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ако всичко е наред с пунтото...освен на доктора калибрата не би трябвало друго да те бие с много...ти старта завладял ли си го с пунто..

Коментар

r.punto написа:
        ако всичко е наред с пунтото...освен на доктора калибрата не би трябвало друго да те бие с много...ти старта завладял ли си го с пунто..
        не съм ..., то нали ти викам няма скорости смисал 2рата при повисоки обороти хърка 3та... и там спира филма ) а до теб на колко ти беше прекъсвача ?

Коментар

мисля ск.кутия от пунто 1 1.7тд е със същите предавателни числа...прекъсвача ли ...карах до 6000 обр.понеже нагоре изтървах момента и паткаше здраво...

Коментар

Тука въпроса ми беше дали светила постоянно и е отчитала само че пренадува или не ама Р Пунто пак оструумничи и се прави на интересен аз незнам като нямаш от 5 години пунто и като не си по в час с тези коли от мене що си на всяка манджа мерудия който е пипал по екуто е утрамега в час . точка сега правя къстъм мап спецялно за 330 ките да не му богатее , като е готов , записвам и прящам да пали
            Power Under Pressure

Коментар

Софе достатъчно написах -грешки имаше от пренадуване,прецакани датчици....як софт без колата ще е...

Коментар

r.punto написа:
                Софе достатъчно написах -грешки имаше от пренадуване,прецакани датчици....як софт без колата ще е...
                въпроса ми беше за лампата , ама както всеки път се получава , ти си мислиш едно а пишеш съвсем друго аз те питам за лампата ти ми пишеш за грешките ....научи се да се изразяваш така че хората да те разбират , не говоря за тука само а и за алфа форума , щото е кофти като се съберем и се спомене Р пунто и хората да почват да се смеят имаш някакви знания но не можеш да ги опишеш за да те разберат хората , а често прескачаш от тема в тема и цялата идея от къде е започнала се губи смисъла на темата и става малко като за компотите и комютрите .лека вечер
                Power Under Pressure

Коментар

s00rry написа:
                  имам питане с гуми 205/50/16 колата ще може ли да се движи ?
                  Ако изходим от оригиналния размер на гуми и джанти, с които колата излиза от завода се получава следното:оригинален размер - 185/55/14205/50/16 си с +52мм от оригиналния размер, което при каране с 100км/ч на километража ще ти показва 91км/ч, което е много голямо отклонение.Според мен размера на гумите за 16" джанта трябва да е 195(205)/40, в единия случай си +3мм, а в другия +11мм, което е в рамките на допустимото.
                  punto HGT

Коментар

значи гумите са 205/55/16 пфф ще трябва да тарся др гуми гррр

Коментар

s00rry написа:
                      Ти па... аз карах сас 215/40/16 отпред, и 205/50/16 отзад... най-добре намери 195/45/16 или 205/40/45/16... само да те питам сас тия 205/55/16 не опират ли отзад?
                      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

WhitePower написа:
                        въпроса ми беше за лампата , ама както всеки път се получава , ти си мислиш едно а пишеш съвсем друго аз те питам за лампата ти ми пишеш за грешките ....научи се да се изразяваш така че хората да те разбират , не говоря за тука само а и за алфа форума , щото е кофти като се съберем и се спомене Р пунто и хората да почват да се смеят имаш някакви знания но не можеш да ги опишеш за да те разберат хората , а често прескачаш от тема в тема и цялата идея от къде е започнала се губи смисъла на темата и става малко като за компотите и комютрите .лека вечер
                        Знания нямам никакви...а това че ви веселя и по добре от колкото да ви карам да плачете...когато светваше индикатора за грешка,проблем бе от голям буст друго по фрапантно не е имало...дано му стане колата на Росен както си направил...пийс..

Коментар

fast_ghost написа:
                          s00rry написа:
                          Ти па... аз карах сас 215/40/16 отпред, и 205/50/16 отзад... най-добре намери 195/45/16 или 205/40/45/16... само да те питам сас тия 205/55/16 не опират ли отзад?
                          ами опрат отвътре в болта от моста говоря че гумите са без фланци ако сложя може би 5мм ладови и ще стане но отзад от бронята са на косъм.. може би ами нещо такова ще тарся на 45 дали ше опират ?

Коментар

s00rry написа:
                            fast_ghost написа:
                            s00rry написа:
                            ами опрат отвътре в болта от моста говоря че гумите са без фланци ако сложя може би 5мм ладови и ще стане но отзад от бронята са на косъм.. може би ами нещо такова ще тарся на 45 дали ше опират ?
                            и аз имах проблеми с опирането вътре в магарето на колата ... обаче с ладовите фланци става перфе... а иначе с профил на 45 става идеално стига джантите да не са ЕТ40
                            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
                              s00rry написа:
                              fast_ghost написа:
                              s00rry написа:
                              и аз имах проблеми с опирането вътре в магарето на колата ... обаче с ладовите фланци става перфе... а иначе с профил на 45 става идеално стига джантите да не са ЕТ40
                              ми нещо от рода на 30 35 е ЕТ то аха ми ще диря гуми значи на 45 мерсии

Коментар

s00rry написа:
                                fast_ghost написа:
                                s00rry написа:
                                fast_ghost написа:
                                s00rry написа:
                                ми нещо от рода на 30 35 е ЕТ то аха ми ще диря гуми значи на 45 мерсии
                                eeee щом са 30 35 немаш ядове ... моля
                                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Working...
                                X