WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
днес след инспекция на екуто се оказа че ултрамега яките мапери са играли яко запояван е диод на мапа , Но най важното е че софтуера е пълна БОЗА , и аз да съм чек и аз ще светя , ако можеше и ще вия на умрело смяна с друго чипче и всичко заспа ни чек свети ни нищо , леко ми е богата на моята кола с 315 ките и хубав дебитомер , не като този дето ми прати незнам как върви с негого въоибще на афр то само чертички до 2500 оборота и яко клатене на мотора и беднее зврската дори и на 4 бара на горивотоимам още малко да се заиграя с софтуера и ти го пращам , недей бърза иначе евала на маперите , страшна карта са избацали и пълна с яко сгрешени параметри и чексуми ( който не отговарят на реалните ), чудя се дори как е палела колатаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:днес след инспекция на екуто се оказа че ултрамега яките мапери са играли яко запояван е диод на мапа , Но най важното е че софтуера е пълна БОЗА , и аз да съм чек и аз ще светя , ако можеше и ще вия на умрело смяна с друго чипче и всичко заспа ни чек свети ни нищо , леко ми е богата на моята кола с 315 ките и хубав дебитомер , не като този дето ми прати незнам как върви с негого въоибще на афр то само чертички до 2500 оборота и яко клатене на мотора и беднее зврската дори и на 4 бара на горивотоимам още малко да се заиграя с софтуера и ти го пращам , недей бърза иначе евала на маперите , страшна карта са избацали и пълна с яко сгрешени параметри и чексуми ( който не отговарят на реалните ), чудя се дори как е палела колатаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Много неща не знаеш ти за търновските мунингари стари и нови и начина им на работа ...........екуто като го свалихте ок колата колко болчета имаше за отвиване за да го отворите.........и на бившата кола нямаше как да и свети чека понеже бях махнал лампата понеже я карах на диагностига през 2 седмици...........
Коментар
-
WhitePower написа:аз бях чул че още при тебе е светела , което ме навежда на мисълта че още тогава е оплескана
Коментар
-
r.punto написа:WhitePower написа:аз бях чул че още при тебе е светела , което ме навежда на мисълта че още тогава е оплесканаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:е да де значи е светела постоянно нали , От буста ли ?
Коментар
-
r.punto написа:WhitePower написа:е да де значи е светела постоянно нали , От буста ли ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Ти и светена вода пропи...виж щом липсва единия чип ТСТ значи е имало мунинг в търново...когато е била настроивана колата съм бил там и запоики не е имало....5г.други грешки освен датчици и буст не е имало аз съм карал колата не вие знам по добре...на твоята кола е различен раз.вал освен на Орлин да е същия освен да сменили и него като екуто...не виждаш ли в какво състояние взема колата защо се чудаш за ровене в екуто...ако си мислите че сега колата се прави по добре от при мене сте в голяма грешка ...лошо няма такива са ти финансовите възможноси ..то се вижда че след продажбата спря да върви пунтото ти вина нямаш...дано стане да нямаш харчове повече...
Коментар
-
r.punto написа:Ти и светена вода пропи...виж щом липсва единия чип ТСТ значи е имало мунинг в търново...когато е била настроивана колата съм бил там и запоики не е имало....5г.други грешки освен датчици и буст не е имало аз съм карал колата не вие знам по добре...на твоята кола е различен раз.вал освен на Орлин да е същия освен да сменили и него като екуто...не виждаш ли в какво състояние взема колата защо се чудаш за ровене в екуто...ако си мислите че сега колата се прави по добре от при мене сте в голяма грешка ...лошо няма такива са ти финансовите възможноси ..то се вижда че след продажбата спря да върви пунтото ти вина нямаш...дано стане да нямаш харчове повече...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар