:D баси кефа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
r.punto написа:споко имах предвид че гадна работа за росен и митака
)
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Братле не се сещам да е имало нещо друго освен ламбдата и уреда за сместа но както писах по горе тая кола вървя 2 месеца след продажбата и оттогава яко бърникане та какво са измисляли нямам идея сложи снимка на въпросното място пък може и да си спомня нещо..... края на месеца може да мина да видя за какво става въпрос.....ама вие си знаете...........
Коментар
-
s00rry написа:r.punto написа:споко имах предвид че гадна работа за росен и митака
)
4 бири и турбината да свири
Коментар
-
днеска закачихме колата на компа и даваше 5 грешки 2 пати ЕКУ (респром ерор) както и на блинк теста излезе , 2 пъти компресор валюе .. няква таква грешка която незнам какво означава компресор нещо си беше не съм сигурен кво точно беше и една за имобилайзера инреад нещо си там изчистихме ги ... огасна чека запалихме и светна пак) общото взето .., дайте някви предположения
Коментар
-
Вчера ми звъни един приятел бил на изпит във Велико Търново и вика братле случайно да си в Търново ? Викам не защо , туко що вика мина твойто Пунто хах..... :D Веднага се сетих за теб ... Напоследък доста често ми звънят ме бъркат и с това редутското... :DI Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
s00rry написа:днеска закачихме колата на компа и даваше 5 грешки 2 пати ЕКУ (респром ерор) както и на блинк тесатита излезе , 2 пъти компресор валюе .. няква таква грешка която незнам какво означава компресор нещо си беше не съм сигурен кво точно беше и една за имобилайзера инреад нещо си там изчистихме ги ... огасна чека запалихме и светна пак) общото взето .., дайте някви предположения
Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:днеска закачихме колата на компа и даваше 5 грешки 2 пати ЕКУ (респром ерор) както и на блинк тесатита излезе , 2 пъти компресор валюе .. няква таква грешка която незнам какво означава компресор нещо си беше не съм сигурен кво точно беше и една за имобилайзера инреад нещо си там изчистихме ги ... огасна чека запалихме и светна пак) общото взето .., дайте някви предположения
Коментар
-
lakaicho написа:Вчера ми звъни един приятел бил на изпит във Велико Търново и вика братле случайно да си в Търново ? Викам не защо , туко що вика мина твойто Пунто хах..... :D Веднага се сетих за теб ... Напоследък доста често ми звънят ме бъркат и с това редутското... :D, ама те като незнаят и да...
)
Коментар
-
s00rry написа:lakaicho написа:Вчера ми звъни един приятел бил на изпит във Велико Търново и вика братле случайно да си в Търново ? Викам не защо , туко що вика мина твойто Пунто хах..... :D Веднага се сетих за теб ... Напоследък доста често ми звънят ме бъркат и с това редутското... :D, ама те като незнаят и да...
)
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар