Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D баси кефа

Коментар

r.punto написа:
      :D баси кефа
      Ми на така зададен върпоса как да ти отговоря , какво общо има екуто с вала ???
      Power Under Pressure

Коментар

споко имах предвид че гадна работа за росен и митака

Коментар

r.punto написа:
          да те питам на ламбда сондата на буксичката кадето се върже на черния кабел уредчето за бедни богати смеси до него кабела да знаеш случайно какво се е връзвало на него ? защото има запоен кабел там демек е имало нещо )
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Братле не се сещам да е имало нещо друго освен ламбдата и уреда за сместа но както писах по горе тая кола вървя 2 месеца след продажбата и оттогава яко бърникане та какво са измисляли нямам идея сложи снимка на въпросното място пък може и да си спомня нещо..... края на месеца може да мина да видя за какво става въпрос.....ама вие си знаете ...........

Коментар

s00rry написа:
              r.punto написа:
              да те питам на ламбда сондата на буксичката кадето се върже на черния кабел уредчето за бедни богати смеси до него кабела да знаеш случайно какво се е връзвало на него ? защото има запоен кабел там демек е имало нещо )
              Вуйче тия уреди дето си ги приготвил недей да им имаш много вяря....единствено за шукарийката ще ти служат.
              4 бири и турбината да свири

Коментар

ами то ясно... ама квото има такова брат ..

Коментар

s00rry написа:
                  ами то ясно... ама квото има такова брат ..
                  което не отрича максимата че с трици маймуни могат да се ловят
                  Power Under Pressure

Коментар

днеска закачихме колата на компа и даваше 5 грешки 2 пати ЕКУ (респром ерор) както и на блинк теста излезе , 2 пъти компресор валюе .. няква таква грешка която незнам какво означава компресор нещо си беше не съм сигурен кво точно беше и една за имобилайзера инреад нещо си там изчистихме ги ... огасна чека запалихме и светна пак ) общото взето .., дайте някви предположения

Коментар

Вчера ми звъни един приятел бил на изпит във Велико Търново и вика братле случайно да си в Търново ? Викам не защо , туко що вика мина твойто Пунто хах..... :D Веднага се сетих за теб ... Напоследък доста често ми звънят ме бъркат и с това редутското... :D
                      I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

s00rry написа:
                        днеска закачихме колата на компа и даваше 5 грешки 2 пати ЕКУ (респром ерор) както и на блинк тесатита излезе , 2 пъти компресор валюе .. няква таква грешка която незнам какво означава компресор нещо си беше не съм сигурен кво точно беше и една за имобилайзера инреад нещо си там изчистихме ги ... огасна чека запалихме и светна пак ) общото взето .., дайте някви предположения
                        прати ми екуто да го погледна дали мога да го оправя , ако не ......
                        Power Under Pressure

Коментар

След като изчистихте грешките каква е новата грешка която е записана

Коментар

WhitePower написа:
                            s00rry написа:
                            днеска закачихме колата на компа и даваше 5 грешки 2 пати ЕКУ (респром ерор) както и на блинк тесатита излезе , 2 пъти компресор валюе .. няква таква грешка която незнам какво означава компресор нещо си беше не съм сигурен кво точно беше и една за имобилайзера инреад нещо си там изчистихме ги ... огасна чека запалихме и светна пак ) общото взето .., дайте някви предположения
                            прати ми екуто да го погледна дали мога да го оправя , ако не ......
                            ами добре ще видя утре може би или в събота ще е най вероятно пфф ами дано стане брат.. пфф че вече незнам квод а правя с тоя дръгел

Коментар

lakaicho написа:
                              Вчера ми звъни един приятел бил на изпит във Велико Търново и вика братле случайно да си в Търново ? Викам не защо , туко що вика мина твойто Пунто хах..... :D Веднага се сетих за теб ... Напоследък доста често ми звънят ме бъркат и с това редутското... :D
                              хаха кое е редутскотое ? ами да и на мен нещо почнаха да ми звънят кога беше един приател ми звъни брат.. колата ти е колата ти се движи в софия аххьах и ми стана смешно .. вика ми еи ся се разминахме с нея , ама те като незнаят и да... )

Коментар

s00rry написа:
                                lakaicho написа:
                                хаха кое е редутскотое ? ами да и на мен нещо почнаха да ми звънят кога беше един приател ми звъни брат.. колата ти е колата ти се движи в софия аххьах и ми стана смешно .. вика ми еи ся се разминахме с нея , ама те като незнаят и да... )
                                я да ви съберем да ви видим един до друг
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X