r.punto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
r.punto написа:Бацко ...на дино ще видят и решат проблемите относто настроиване/мапване на колата,как и работи Екуто,имали нужда от ново настроиване а то 90% има нужда.За другото има диагностика за това не трябва дино.Избирателната пропускливост е хубаво нещоPower Under Pressure
Коментар
-
Аз си мисля че хората на които им се върти тунинг в главите са запознати със това че на диагностика се виждат проблеми със датчици и други не работещи работи по мотора и колата и няма да карат колата във туниг фирма за диагностика а заради настроиване след модификации по мотора и колата.Това пунто има нужда от нова настроиване на дино след 3 години от кадърна експлоатация,3-4 разглабяния и сглабяния,каране на юруш със наи вероятно 95 бензин и дебитомер от друга кола или какъвто падне и други екстра работи.Никои не е крив или прав нали знаеш че всеки прав за себе си и истината е някъде там :D
Коментар
-
lakaicho написа:Бате или колата ти е супер висока или джантата ти е супер навънка или и двете ... А кажи ми как вкара тая 215ка отпреде аз едвам набутах 205 отпред и сега на завой ми опира а отзаде правих фланци защото ми задра в моста ...
Коментар
-
s00rry написа:колеги направих му един блинк тест да видим кво щее излезе и май си излезе това което очаквах.. 1251 - ECU defective - (RAM or EPROM) екото е опъцало...)
Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:колеги направих му един блинк тест да видим кво щее излезе и май си излезе това което очаквах.. 1251 - ECU defective - (RAM or EPROM) екото е опъцало...)
)ето и чипа как изглежда отвътре
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Със сигурност екуто е прецакано след мене понеже всеки месец бе на диагностика колата без проблем.Бахти като сещам какви глупости сме правили 5 г.с тази кола а за 2м.счупиха турбина,изгориха еку за пореден път в глупоста се убеждавам.Чиповете не ги вземаи за пример какво пише на тях одавна е друго.Пробваите с ново еку и дебитомер но дали ще пасне новото еку със спортния вал...Орлине как мислиш?
Коментар
-
r.punto написа:Със сигурност екуто е прецакано след мене понеже всеки месец бе на диагностика колата без проблем.Бахти като сещам какви глупости сме правили 5 г.с тази кола а за 2м.счупиха турбина,изгориха еку за пореден път в глупоста се убеждавам.Чиповете не ги вземаи за пример какво пише на тях одавна е друго.Пробваите с ново еку и дебитомер но дали ще пасне новото еку със спортния вал...Орлине как мислиш?Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар