Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

aleksi1209 написа:
    вземи си гарнитура от тези http://www.rallyshop.it/index.php?ma...oducts_id=1851 идва за пет дни до бг и доставката не е мн 22 евро
    а ти виде ли цената ????аз съм с пайен и съм 14 секундна кола и около 9000 км с нея все някой ден ще издуха ама чак пък да дам 240 лева
    Power Under Pressure

Коментар

JacK`DanielS написа:
      r.punto написа:
      JacK`DanielS написа:
      нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!
      Добре ти щом си имал идея и строшването е станало значи грешката ясна Заеби тия спорове всеки прав за себеси дано нямате грижи с тази кола повече и това е.
      самоче аз несъм го зглабял пунтото като хвърли турбината, небях в БГ и имаше направи си сам...
      Човек заеби да не спорим за глупости като се видим на петрол ще обсъдим тия леки глупости

Коментар

WhitePower написа:
        aleksi1209 написа:
        вземи си гарнитура от тези http://www.rallyshop.it/index.php?ma...oducts_id=1851 идва за пет дни до бг и доставката не е мн 22 евро
        а ти виде ли цената ????аз съм с пайен и съм 14 секундна кола и около 9000 км с нея все някой ден ще издуха ама чак пък да дам 240 лева
        Те един път се дават

Коментар

r.punto написа:
          WhitePower написа:
          aleksi1209 написа:
          Те един път се дават
          заеби тази теория , за един път се купува , на 2 затваряния и нова за мене това което има росен нито има ковани бутала нито биели и турбината е до 200 коня , така че се обезмисля да дава тези 240 лева ако подковеш и знаеш че там проблеми няма да има ДА
          Power Under Pressure

Коментар

Колко струва маркова екстра гарнитура за гт дан е е метална.Не е ли по добър вариант със металните 0 пръстени гарнитура глава

Коментар

r.punto написа:
              JacK`DanielS написа:
              r.punto написа:
              JacK`DanielS написа:
              нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!
              Добре ти щом си имал идея и строшването е станало значи грешката ясна Заеби тия спорове всеки прав за себеси дано нямате грижи с тази кола повече и това е.
              самоче аз несъм го зглабял пунтото като хвърли турбината, небях в БГ и имаше направи си сам...
              Човек заеби да не спорим за глупости като се видим на петрол ще обсъдим тия леки глупости
              и аз това ти намеквам ама... макар че аз при тия бързите митове и легенди не ходя... ходих тично въднъж бяхме с аз и росен с ГТ-тата... то небе автовози небе чудо засрамихме ги и това беше... и накрая дойде полиция и гас всеки от където е...

Коментар

r.punto написа:
                Колко струва маркова екстра гарнитура за гт дан е е метална.Не е ли по добър вариант със металните 0 пръстени гарнитура глава
                от метална файда няма при сток карантия... и несъм чувал до сега и несъм виждал гарнитура без метални О пръстени....

Коментар

Payen - 40 лева ето ти цена
                  Power Under Pressure

Коментар

40 лв за гарнитура дето ще държи е добра цена.Има гарнитери без о пръстени много пластови метални но виж цената някои ги претеснява аз от тях съм доволен държат много,има и без метални о пръстени но са леки боклуци наи вероятно едно време такава беше в ремонтния комплект гарнитури за пунто гт но в горна направиха нова с металните опръснети стана монтаж и кара доста време.На петрола от едно време все има яки митове и легенди и притеснения от кат :D

Коментар

r.punto написа:
                      40 лв за гарнитура дето ще държи е добра цена.Има гарнитери без о пръстени много пластови метални но виж цената някои ги претеснява аз от тях съм доволен държат много,има и без метални о пръстени но са леки боклуци наи вероятно едно време такава беше в ремонтния комплект гарнитури за пунто гт но в горна направиха нова с металните опръснети стана монтаж и кара доста време.На петрола от едно време все има яки митове и легенди и притеснения от кат :D
                      и аз си купих метална многопластова без о пръстени правена в гърция,но карах само 2 дена с нея и счупих 4-те бутала и ми седи в гаража ако на някои му върши работа мога да му я подаря :D купил сам я от макс драиф за 170 евро до колкото знам пунтото на цунами кара сас същата гарнитура доста време.

Коментар

aleksi1209 написа:
                        r.punto написа:
                        и аз си купих метална многопластова без о пръстени правена в гърция,но карах само 2 дена с нея и счупих 4-те бутала и ми седи в гаража ако на някои му върши работа мога да му я подаря :D купил сам я от макс драиф за 170 евро до колкото знам пунтото на цунами кара сас същата гарнитура доста време.
                        както казах гарнитурата е бушона който избива преди буталата и като туриш пирон вместо бушон ефекта го знаем
                        Power Under Pressure

Коментар

айде малко раздвижване по темата утре ще натъват буталата ... лека полека ще се намъква джелезото в коша )митак качи някой съществена снимка ....
                          Прикачени файлове
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

пфф неска вече имаме наредено долнище нагласено че даже го сложихме в коша ..., остана главата и вала и ще стреляме :P трябва и да вземем масълце кво ще кажете за МОТУЛ 6100 15/50 или 10/40 ?? само че телефона е пълна скръб и не се вижда почти нищо...
                            Прикачени файлове
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                              трябва и да вземем масълце кво ще кажете за МОТУЛ 6100 15/50 или 10/40 ??
                              Ще ти кажа, че Motul 300V Competition 15W50 ти е най-добрия избор Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

За разработка...аз лично бих ползвал нещо евтинко
                                Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                                GTV 2.0 (612 A)now
                                E60 530D now.. hate it big time :D
                                Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                                Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Working...
                                X