aleksi1209 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:r.punto написа:JacK`DanielS написа:нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!Заеби тия спорове всеки прав за себеси дано нямате грижи с тази кола повече и това е.
Коментар
-
WhitePower написа:aleksi1209 написа:вземи си гарнитура от тезиhttp://www.rallyshop.it/index.php?ma...oducts_id=1851 идва за пет дни до бг и доставката не е мн 22 евро
Коментар
-
r.punto написа:WhitePower написа:aleksi1209 написа:вземи си гарнитура от тезиhttp://www.rallyshop.it/index.php?ma...oducts_id=1851 идва за пет дни до бг и доставката не е мн 22 евро
Power Under Pressure
Коментар
-
r.punto написа:JacK`DanielS написа:r.punto написа:JacK`DanielS написа:нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!Заеби тия спорове всеки прав за себеси дано нямате грижи с тази кола повече и това е.
Коментар
-
40 лв за гарнитура дето ще държи е добра цена.Има гарнитери без о пръстени много пластови метални но виж цената някои ги претеснява аз от тях съм доволен държат много,има и без метални о пръстени но са леки боклуци наи вероятно едно време такава беше в ремонтния комплект гарнитури за пунто гт но в горна направиха нова с металните опръснети стана монтаж и кара доста време.На петрола от едно време все има яки митове и легенди и притеснения от кат :D
Коментар
-
r.punto написа:40 лв за гарнитура дето ще държи е добра цена.Има гарнитери без о пръстени много пластови метални но виж цената някои ги претеснява аз от тях съм доволен държат много,има и без метални о пръстени но са леки боклуци наи вероятно едно време такава беше в ремонтния комплект гарнитури за пунто гт но в горна направиха нова с металните опръснети стана монтаж и кара доста време.На петрола от едно време все има яки митове и легенди и притеснения от кат :D
Коментар
-
aleksi1209 написа:r.punto написа:40 лв за гарнитура дето ще държи е добра цена.Има гарнитери без о пръстени много пластови метални но виж цената някои ги претеснява аз от тях съм доволен държат много,има и без метални о пръстени но са леки боклуци наи вероятно едно време такава беше в ремонтния комплект гарнитури за пунто гт но в горна направиха нова с металните опръснети стана монтаж и кара доста време.На петрола от едно време все има яки митове и легенди и притеснения от кат :Dи като туриш пирон вместо бушон
ефекта го знаем
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар