ici написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
r.punto написа:s00rry тази гарнитура която си вземал ще духне след 2-3 месеца гаранция.В Горна има точно място за производство на гарнитури занеси новата да ти направят метална по нея няма да е скъпа,правят ги доста кадърно от магазинските изкарват повече тествано е личноГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Гарнитурата е бушон преди да родят буталата аз съм с обикновенна гарнитура оригинална фиатовка след отварянето и пишеше пайен на нея с метална един двигател духна щото пропускала леко вода и мише едно от буталата , а едно си върви без проблеми иначе са това което роска търсиш сложи си една пайенска и няма да имаш проблемиPower Under Pressure
Коментар
-
r.punto написа:Но в търново филма е мадафака.Наи добре да му направят метализирана и с нея понеже в търново все сервизи са яката работа с едно две изключения но там няма да му вземат колата за правене по ред причини.Но съм сигурен ще затворят р паена гар.колата дано нямат грижи
Коментар
-
WhitePower написа:ici написа:s00rry написа:до сега бях с метална гарнитура но сега взех пауен
Коментар
-
JacK`DanielS написа:r.punto написа:Но в търново филма е мадафака.Наи добре да му направят метализирана и с нея понеже в търново все сервизи са яката работа с едно две изключения но там няма да му вземат колата за правене по ред причини.Но съм сигурен ще затворят р паена гар.колата дано нямат грижи
Коментар
-
ici написа:WhitePower написа:ici написа:s00rry написа:до сега бях с метална гарнитура но сега взех пауенPower Under Pressure
Коментар
-
r.punto написа:JacK`DanielS написа:r.punto написа:Но в търново филма е мадафака.Наи добре да му направят метализирана и с нея понеже в търново все сервизи са яката работа с едно две изключения но там няма да му вземат колата за правене по ред причини.Но съм сигурен ще затворят р паена гар.колата дано нямат грижи
Коментар
-
вземи си гарнитура от тези http://www.rallyshop.it/index.php?ma...oducts_id=1851 идва за пет дни до бг и доставката не е мн 22 евро
Коментар
-
r.punto написа:JacK`DanielS написа:нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар