Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ici написа:
    s00rry написа:
    до сега бях с метална гарнитура но сега взех пауен
    да не си я хвърлил металната гарнитура бре каква марка беше ?Може да се затвори пак с нея при малко допълнителна подготовка без никакви грижи
    ами незнам някаде е правена мисля че в софия беше а и мисля че един път вече е затваряна с нея, какви подготовки ?? имаш в напредвид ? :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ici написа:
      s00rry написа:
      да не си я хвърлил металната гарнитура бре каква марка беше ?Може да се затвори пак с нея при малко допълнителна подготовка без никакви грижи
      металната е маде ин улица симеон
      Power Under Pressure

Коментар

s00rry тази гарнитура която си вземал ще духне след 2-3 месеца гаранция.В Горна има точно място за производство на гарнитури занеси новата да ти направят метална по нея няма да е скъпа,правят ги доста кадърно от магазинските изкарват повече тествано е лично

Коментар

r.punto написа:
          s00rry тази гарнитура която си вземал ще духне след 2-3 месеца гаранция.В Горна има точно място за производство на гарнитури занеси новата да ти направят метална по нея няма да е скъпа,правят ги доста кадърно от магазинските изкарват повече тествано е лично
          а колко да е дебела а аз пазя и старата металната не съм изхвърлял нищо
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

както писаха колегите да го разреждаш много полза няма така че стандартна дебелина на гарнитурата е добре.ако някои е рендосвал с дадена марка и е доволен слагаи такава понеже съм 100% че маисторати ще избрал вече гарнитура.вие разбрахтели що се трошат буталата

Коментар

Гарнитурата е бушон преди да родят буталата аз съм с обикновенна гарнитура оригинална фиатовка след отварянето и пишеше пайен на нея с метална един двигател духна щото пропускала леко вода и мише едно от буталата , а едно си върви без проблеми иначе са това което роска търсиш сложи си една пайенска и няма да имаш проблеми
              Power Under Pressure

Коментар

Но в търново филма е мадафака.Наи добре да му направят метализирана и с нея понеже в търново все сервизи са яката работа с едно две изключения но там няма да му вземат колата за правене по ред причини.Но съм сигурен ще затворят р паена гар.колата дано нямат грижи

Коментар

r.punto написа:
                  Но в търново филма е мадафака.Наи добре да му направят метализирана и с нея понеже в търново все сервизи са яката работа с едно две изключения но там няма да му вземат колата за правене по ред причини.Но съм сигурен ще затворят р паена гар.колата дано нямат грижи
                  вий кво "градски и извънградски" !!!разбрахме колко разбираш от коли !!! спри се да се правиш на остроумен че вече ни писна на оная работа не само на мен а и на много колеги тук !!! до сега си малчах но видях и чух кви глупости ми наговпори и не излезе прав макари да се калнеше... затова ако обичаш спи да даваш акъли насам натам и само да залъгваш некомпетентните хора! дразниш !!! не разбра ли вече от десетките коментари които си написал!!! спи да осираш и тая тема пиши си там в твойта тема как хората дето разбират са ти правили колата някога и са ти подсказвали кво са правили и ти си си водил записки че после да се хвалиш... айде няма нужда моля те !!! колата вече нее твоя и няма нищо общо с преди... Момчето ще си я прави както си иска и както си знае!!! айде стига толкова от мен !!! и моля те ваздържай се от евтини коментари дето само ти си ги четеш и се кефиш на тях! приатна вечер и лек ден!!!

Коментар

WhitePower написа:
                    ici написа:
                    s00rry написа:
                    аха, от ония имитации, направо е за кошчето значи.
                    sigpic
                    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                    475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      r.punto написа:
                      вий кво "градски и извънградски" !!!разбрахме колко разбираш от коли !!! спри се да се правиш на остроумен че вече ни писна на оная работа не само на мен а и на много колеги тук !!! до сега си малчах но видях и чух кви глупости ми наговпори и не излезе прав макари да се калнеше... затова ако обичаш спи да даваш акъли насам натам и само да залъгваш некомпетентните хора! дразниш !!! не разбра ли вече от десетките коментари които си написал!!! спи да осираш и тая тема пиши си там в твойта тема как хората дето разбират са ти правили колата някога и са ти подсказвали кво са правили и ти си си водил записки че после да се хвалиш... айде няма нужда моля те !!! колата вече нее твоя и няма нищо общо с преди... Момчето ще си я прави както си иска и както си знае!!! айде стига толкова от мен !!! и моля те ваздържай се от евтини коментари дето само ти си ги четеш и се кефиш на тях! приатна вечер и лек ден!!!
                      Братле не чети между редовете и няма да се нервиш.Колата сглобихте ли я както си знаете ?,счупили се?още като те видях как слушаш ми стана ясно че бъдещото счупване е на лице.Караи си работа.Пийс

Коментар

ici написа:
                        WhitePower написа:
                        ici написа:
                        s00rry написа:
                        аха, от ония имитации, направо е за кошчето значи.
                        е надали е спесо рейсинг правеняк лошото е че има един счупен мотор заради такава гарнитура шото лекичко смучела водичката и миела чистоновия мотор след основенефекта беше счупено бутало
                        Power Under Pressure

Коментар

r.punto написа:
                          JacK`DanielS написа:
                          r.punto написа:
                          Братле не чети между редовете и няма да се нервиш.Колата сглобихте ли я както си знаете ?,счупили се?още като те видях как слушаш ми стана ясно че бъдещото счупване е на лице.Караи си работа.Пийс
                          нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!
                            Добре ти щом си имал идея и строшването е станало значи грешката ясна Заеби тия спорове всеки прав за себеси дано нямате грижи с тази кола повече и това е.

Коментар

вземи си гарнитура от тези http://www.rallyshop.it/index.php?ma...oducts_id=1851 идва за пет дни до бг и доставката не е мн 22 евро

Коментар

r.punto написа:
                                JacK`DanielS написа:
                                Добре ти щом си имал идея и строшването е станало значи грешката ясна Заеби тия спорове всеки прав за себеси дано нямате грижи с тази кола повече и това е.
                                самоче аз несъм го зглабял пунтото като хвърли турбината, небях в БГ и имаше направи си сам...

Коментар

Working...
                                X