r.punto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
-
при тебе може да са чисти заради новите елементи , оил кеч под капака на ГТ нема къде да сложиш нямя място така че или отвънка , или вътре да мърля мотора на празния ход който и без това келсва много редовно клапана скапва и така като скапе почва вътрелешка на въздуха и така губиш поне 10 коня разкачаш картерната , затапваш на необходимите места за да не смуче въздух и проблема е решенPower Under Pressure
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:r.punto написа:Явно Орлин повечето коментари ги разбира като критика към работата си което е проблемаPower Under Pressure
Коментар
-
Никога няма да сме силни защото сме на принципа и сам война е войн.Който знае нещо си го пази за него все едно е кой знае какво откритие.А за критиките аз не знам как се класифицират хората кой знае повече и кой не.Докато не се научим да сме една банда с една обща цел и посока на движение ,няма да има силни Пунтовци.Това е мойто мнение,който както иска да го приема и хайде стига сме спамили доста се отдалечихме от тунинга за 300++
Коментар
-
WhitePower написа:смеси - 11.5 а дали са ти добре незнам щото незнам какво саuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
WhitePower написа:критика търпя от хора който разбират и правят нещата по добре от мене ако ти познаваш такива кажи да ме критикиват
Коментар
-
WhitePower написа:при тебе може да са чисти заради новите елементи , оил кеч под капака на ГТ нема къде да сложиш нямя място така че или отвънка , или вътре да мърля мотора на празния ход който и без това келсва много редовно клапана скапва и така като скапе почва вътрелешка на въздуха и така губиш поне 10 коня разкачаш картерната , затапваш на необходимите места за да не смуче въздух и проблема е решен
Коментар
-
jorko написа:Явно коша на Пунтото е уникален, защото съм виждал снимки на 2-20 турбо в него и акумулатора си беше на мястото ... дано не е било фотошоп
Коментар
-
r.punto написа:jorko написа:Явно коша на Пунтото е уникален, защото съм виждал снимки на 2-20 турбо в него и акумулатора си беше на мястото ... дано не е било фотошоп
Коментар
-
на така показаните снимки картерната е в най високата точка в коша , това са летни бегачки или се карат в меридиани където температурите не падат под нулата в така поставения оил кече зимата ще замръзне и от всякъде ще извира масло това пак го твърдя от отпит с замръзнала картерна НЕ на едно ГТ, която е изведена по на високо с филтърче Благодаря за снимкитеPower Under Pressure
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Никога няма да сме силни защото сме на принципа и сам война е войн.Който знае нещо си го пази за него все едно е кой знае какво откритие.А за критиките аз не знам как се класифицират хората кой знае повече и кой не.Докато не се научим да сме една банда с една обща цел и посока на движение ,няма да има силни Пунтовци.Това е мойто мнение,който както иска да го приема и хайде стига сме спамили доста се отдалечихме от тунинга за 300++Power Under Pressure
Коментар
-
bebito^^^ написа:WhitePower написа:смеси - 11.5 а дали са ти добре незнам щото незнам какво саPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар