s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
jorko написа:s00rry написа:дайте намерете един- КОЛЕКТОР стоковия който е , скоростна кутия .., 4бутала с блок или само бутала ))) някой ако има да свиркаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:jorko написа:s00rry написа:дайте намерете един- КОЛЕКТОР стоковия който е , скоростна кутия .., 4бутала с блок или само бутала ))) някой ако има да свирка
Коментар
-
jorko написа:s00rry написа:jorko написа:s00rry написа:дайте намерете един- КОЛЕКТОР стоковия който е , скоростна кутия .., 4бутала с блок или само бутала ))) някой ако има да свиркаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:jorko написа:s00rry написа:jorko написа:s00rry написа:дайте намерете един- КОЛЕКТОР стоковия който е , скоростна кутия .., 4бутала с блок или само бутала ))) някой ако има да свирка
Коментар
-
jorko написа:s00rry написа:jorko написа:s00rry написа:jorko написа:s00rry написа:дайте намерете един- КОЛЕКТОР стоковия който е , скоростна кутия .., 4бутала с блок или само бутала ))) някой ако има да свиркаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Ти пък ептен каръщина те гони[/quote]punto_gt_turbo[/quote]не виждам смисъл да се карате от една порода сте и требва да се подържате даже да си помагате...ама в БГ всичко е такова един на друг секи на секи се прай....ще дойде време други колко ще карате и тва ще мине спорите за някви тапи секунди...каде даже пари не вадите от тва...За мен лично Орлин е много в час човека и знае какво прай и как го прави ако нее той ГТ-тата в бг-е щяха да са по малко на патя и повече за желязо...Виждам че и другите разбирате но по добре всеки да се занимава с неговата си кола и да не гледа на другия турбината....така ще сте приятели а не противници със едни и съши коли....Споко ние така си общуване без злоба и такива подобни на различни краища на БГ сме ако бяхме на едно щяхме да обсъждаме на бира неиде [/quote]
Коментар
-
r.punto написа:Ти пък ептен каръщина те гониpunto_gt_turboСпоко ние така си общуване без злоба и такива подобни на различни краища на БГ сме ако бяхме на едно щяхме да обсъждаме на бира неиде :DСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
-
r.punto написа:то затова всеки си избира къде и как и защоРосен затова си е правил тои колата да няма после това оноваГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:имало е две спортни седалки и буст метър хубав ама доста работи не са достигнали до мен..., а да те питам този радиатор от какво е ??смисал защо е слаган толкова голям .. че нещо датчика на радиатора го няма никъв ако се сещаш да го сменя че само от копчето се пуска
Коментар
-
r.punto написа:s00rry написа:имало е две спортни седалки и буст метър хубав ама доста работи не са достигнали до мен..., а да те питам този радиатор от какво е ??смисал защо е слаган толкова голям .. че нещо датчика на радиатора го няма никъв ако се сещаш да го сменя че само от копчето се пускаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
WhitePower написа:Ние не се караме и се базикаме един друг и спорим по темата не напразно го бъзнах едно време как е било по тая логика ние и с бисер се караме ама не е така спорим сиСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
-
s00rry написа:мисля че вече ми се изясни картинката и откаде идват повечето магарии .. ) ем то вече нарязах фаровете , и още куб др глупости да го сабера ... ако не ще сложим оригинален от гт - те мисля че имам един в мазата се разхожда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар