Маистор тунинингар,гоните грандоманията.Теорий развиваи в гаража там ти вярват.Жорка имаше проблем после аз 3 старт нямашеХората извън Бг знаят по малко от тебе-бравос Много сложно за гласене пунтото наи сложната кола видиш ли,а нали ти ги гласиш от колко беше 13 години видиш лиВремената са по добри от твоите Никои не иска да ти разваля тунинг мастъра успокои се караи си живота,от вентилация запали то голяма работа С Гената общото е че правил колата.може го питаш за пунто от търново което е правилНе е разбирал никои как се правят коли 8 г. но къде -във Варна тогава знаехаДа са ти живи и здрави децата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
r.punto написа:Жорка имаше проблем после аз 3 старт нямашеPower Under Pressure
Коментар
-
jorko написа:r.punto написа:Жорка мани този пич много се стегна нещоPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:jorko написа:r.punto написа:Жорка мани този пич много се стегна нещо
Коментар
-
не виждам смисъл да се карате от една порода сте и требва да се подържате даже да си помагате...ама в БГ всичко е такова един на друг секи на секи се прай....ще дойде време други колко ще карате и тва ще мине спорите за някви тапи секунди...каде даже пари не вадите от тва...За мен лично Орлин е много в час човека и знае какво прай и как го прави ако нее той ГТ-тата в бг-е щяха да са по малко на патя и повече за желязо...Виждам че и другите разбирате но по добре всеки да се занимава с неговата си кола и да не гледа на другия турбината....така ще сте приятели а не противници със едни и съши коли....Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
-
jorko написа:r.punto написа:Жорка мани този пич много се стегна нещоГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар