bebito^^^ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
WhitePower написа:заводско пунто на божурище дава 16.8-16.4WhitePower написа:след чипа пада на 15.8 -16-2WhitePower написа:между другото там имаше и игра с финала , малко се местеше напред назадWhitePower написа:вие ти 15 секунди ги изкарате все едно с стокова турбина се вадят 200 коня и си в джаза разликата между писта и писта е огромна
Коментар
-
r.punto написа:Баце гт-то с чип,настроики,аспуси,1.6 буст,ревизиран двигател,дава 15 средни постояниС гарета на 1 бар моето даде 14.60Опита идва със правилна .работа,знания,дали 20 или 3 коли важното е да са направени както трябваСпорил съм съм в италианскиа пунто гт форум дали може с заводските дюзи да станат 200 коня,ти как мисли може ли?да може хората ми показаха проекти,резултати-така че не става само с маисторлък трябва и акълПиста и писта но измервателната техника си е такава и дава наи верни показанияPower Under Pressure
Коментар
-
12,9 е добре хахаа стига деее, верно ли си мислиш, че е възможно, и да ти кажа, че работех с Гената преди време грешна ти е информацията . Значи и аз сум карал 13 секундно пунто така ли ? Как да те убедя, че това са средно 14секундни коли ? Ако пунтото ми е било 13секундно начи аудито ми трябва да дава 10ки нон стоп хахахаа
Коментар
-
sa6o_gt написа:12,9 е добре хахаа стига деее, верно ли си мислиш, че е възможно, и да ти кажа, че работех с Гената преди време грешна ти е информацията . Значи и аз сум карал 13 секундно пунто така ли ? Как да те убедя, че това са средно 14секундни коли ? Ако пунтото ми е било 13секундно начи аудито ми трябва да дава 10ки нон стоп хахахааPower Under Pressure
Коментар
-
biser_as написа:WhitePower написа:заводско пунто на божурище дава 16.8-16.4WhitePower написа:след чипа пада на 15.8 -16-2WhitePower написа:между другото там имаше и игра с финала , малко се местеше напред назадWhitePower написа:вие ти 15 секунди ги изкарате все едно с стокова турбина се вадят 200 коня и си в джаза разликата между писта и писта е огромнаPower Under Pressure
Коментар
-
r.punto написа:Ти с тунинговане ли се занимавашPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:всичко ти на къв буст караше ?? за си свалил на 15.3 ???WhitePower написа:шото ние на 1 бар след 5000 оборота с тд0414 дадохме 15.02 най добро време повече не сме я надувалиWhitePower написа:за финала съм убеден че на няколко пъти имаше игра , без нищо да променяме на 2 пъти свалихме 5 стотни а после пак си бяха толкова другия вариант е техниката да е била като тази на сепарева бяна
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар