Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, не съм се вкарал в толкова филми още, но от както съм с гт, заплатата отива само за да възродя колата след кадърния тунинг на бившия собственик, но както ти посъветваха вече, прецени си дали си струва да наливаш толкова пари и да хабиш толкова нерви за един куп ламарина.

Коментар

r.punto написа:
      екуто е памвано от венци,пловдив,меднес моторспорт.виж братле караи само със шел реисинг,отвори паипър кам виж втория вал за пунто гт зацепете го по написаното там още веднъж,помпата щом свири я смени-може дебита и да е намалял,аз съм я карал поне 40 000 км,вебера горивния клапан съм го купувал нов,почисване на инжекторите не е лошо,гарнитура метална но хубава-за разреждане на мотора,картената вентилация а сложи по заводския начин на макуча след дебитомера,и Буст повече от 1,5 макс Неможе раждвижно колело за разпределителния вал и дино
      екуто е памвано от венци,пловдив,меднес моторспорт. - Което в момента нищо не значи , щото турбината е друга караи само със шел реисинг- Твърдо ЗАпомпата щом свири я смени- задължително гарнитура метална но хубава - това защо ??? че ако има проблем да пръсне буталата ( гарнитурата е бушон ) картената вентилация а сложи по заводския начин на макуча след дебитомера - а това кому е нужно , ния я махаме за да не става тиня по търбо пътищата хубаво е да има подналягане на маслото ама чак такива бегачки не сме Буст повече от 1,5 макс Не - бух казах 1.4 с тазти турбинаможе раждвижно колело за разпределителния вал - много е фешън ама не виждам никакъв смисъл от него , при положение че е моновалка и 1 зъб напред и назад винаги можеш да си ги преместиш
      Power Under Pressure

Коментар

amatior написа:
        Колега, не съм се вкарал в толкова филми още, но от както съм с гт, заплатата отива само за да възродя колата след кадърния тунинг на бившия собственик, но както ти посъветваха вече, прецени си дали си струва да наливаш толкова пари и да хабиш толкова нерви за един куп ламарина.
        отказвайте се ) не може да карате турбо кола , която да върви колкото една струваща 10000 лева и повече и това да е абсолютно безплатно
        Power Under Pressure

Коментар

знам че с новата турбина и старото еку нещата са мъгла.посъветвах го с новата турбина наи много 1.0- 1.2 нагоре ще духне моторакартерната вентилация не цапа като е ок всичко.по моя опит с закачена и откачена к.вентилация пунтото вървеше със закачена но това е за дадената кола не важи за всички

Коментар

Раждвижното колело за разпределителния вал при настрока на дино ще помогне

Коментар

r.punto написа:
              Раждвижното колело за разпределителния вал при настрока на дино ще помогне
              вярно , спестява време за презацепване с един зъба за картерната , като цяло цапат , освен ако мотора не е нов ( единични екземпляри )иначе като роди и напълва всичко с масло и след това трябва да се мие всичко , а така си спестяваш половин ден работа )
              Power Under Pressure

Коментар

като духа навън картерната и духнат буталата се омазва двигателя,все омазване става

Коментар

r.punto написа:
                  като духа навън картерната и духнат буталата се омазва двигателя,все омазване става
                  да бе все едно не ми духал мотор в ръцете не е така всичко е въпрос на вкус при мене няма нито една кола с заводска картерна и нямат проблеми даже някой са качили някой друг кон от нея приблизитено 10 коня
                  Power Under Pressure

Коментар

Хе хе то чупенето не е хвалене-трошил съм бутала с 230 на магистралата от много буст,коша и мотора бяха оляти целитеКартерната съм я тествал във гонка като с откачена загуба,с закачена победаНо това е индивидуално за колаКак мислиш ако колата е настроивана със закачена картерна и после се откачи все едно нали

Коментар

WhitePower написа:
                      r.punto написа:
                      да бе все едно не ми духал мотор в ръцете не е така всичко е въпрос на вкус при мене няма нито една кола с заводска картерна и нямат проблеми даже някой са качили някой друг кон от нея приблизитено 10 коня
                      10 коня от картерна вентилация ааааахаахахахаа ше ме побъркаш бе чошек

Коментар

WhitePower написа:
                        а за картерната , като цяло цапат , освен ако мотора не е нов ( единични екземпляри )
                        Аз съм твърдо да е вързана картерната но със ойл кач танк.Преди тръбите бяха омазнени за 1480км един път източвах разширителния съд сега е до това положение.А съответно тръбите са като нови без грам омазняване по тях!
                        uno turbo 1.3 i.e' 86
                        renault 19 1.8 16v
                        uaz 469 4.0 turbo
                        renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                        trabant 601 69'

Коментар

Да и през оил танк става картерната да е вързана

Коментар

sa6o_gt написа:
                            WhitePower написа:
                            r.punto написа:
                            10 коня от картерна вентилация ааааахаахахахаа ше ме побъркаш бе чошек
                            хахахх верно забравих за компетенцията ти като се преебе клапана на картената който е вързан към колектора познай тоя буст къде отива ???пак обратно зад деботомера и така въртелешката е пълна
                            Power Under Pressure

Коментар

за това дали да е вързана или не е строги индивидуално за кола 90 % от колите са с мотори над 200000 км и имат доста голяма вентилация , и омазват всичко вкючителнлно и дебитомера щото е много близко до него
                              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                                за това дали да е вързана или не е строги индивидуално за кола 90 % от колите са с мотори над 200000 км и имат доста голяма вентилация , и омазват всичко вкючителнлно и дебитомера щото е много близко до него
                                той двигателя ако не е читав или не е ревизиран за какво тунинговане говорим,щото ойл кач танка не го слагат заводско значи не е нужно за заводска кола.опитът ми сочи че с закачена картерна вентилация през ойл кач танк -щеката ми си седи на място! турбо пътищата ми са ИДЕАЛНО Чисти ! маслените пари и най вече конденза който образуват не се намира в двигателя което е доста добре за маслото ,и ако не е закачен преди турбото не върши същата работа.п.п.Смяташ ли,че е редно да не е закачена картерната вентилация
                                uno turbo 1.3 i.e' 86
                                renault 19 1.8 16v
                                uaz 469 4.0 turbo
                                renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                                trabant 601 69'

Коментар

Working...
                                X