Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

виш да не няква гарнитура да е избила на маслен филтър нещо!
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

ми според тебе какво може да е накарало маслото да излезе от там зорлем освен голямо налягане в картера , който се получава или когато е много износен мотора или когато буталото е счупено и в двата случая е зле от там да излиза
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        ми според тебе какво може да е накарало маслото да излезе от там зорлем освен голямо налягане в картера , който се получава или когато е много износен мотора или когато буталото е счупено и в двата случая е зле от там да излиза
        и аз така предположих когато се чухме по телефона,но се пак....гадно е тва...дано да се размине със сигменти

Коментар

абе заравям я в гаража и не искам повече да чувам за тая кола...... !!!! да изгнива там... нямам повече пари за глупости
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
            абе заравям я в гаража и не искам повече да чувам за тая кола...... !!!! да изгнива там... нямам повече пари за глупости
            и аз колко сам я оставя да изгнива...ама е лошото 4е тенекиите са подцинковани и не гние по инати са от нас хахахаххах :D :D !няма нищо сега ще я отвориш...една гарнитура глава смени и биелни лагери ти препоръчвам ако я покара без масло (защото може да ги превъртяла на сухо) и пусни и едни сигменти и работата ще се оправи!общо взето правиш една малка свадба и се жениш за нея...както повечето рейсари с ГТ!Каъо цена за сигменти мисля че са окло 200-240лв ако не се лъжа...гарнетура глава GOETZE 38лв.общо зето кам 300лв за части!

Коментар

HARPUN написа:
              gydgo написа:
              Колега с тази турбина от skyline кога ти буства на какви обороти горе доло?
              сорру:и както всяко чудо за 3 дена фарли маслото, днес фарли маслот през отдушника на картера ?? някви идеи... от какво се е получило и последици ..., колата отидох да я пробвам и кат спрях и всичко беше в масло от там изтекло иначе отварявеше някаде на 4000 оборота и надуваше на 1.4 добре вървеше според вас какво може да е ?
              Nasko: Kvo se pravish che neznaesh kvo se pravi kato se izpovrushta ot odushnika... Tvoita celi 2-va puti povrushts ot tam, mislq che znaesh kakva e procedurata... Kak se vuv tvoite race omirat be tctctc... Puk na Rosen (Sorry) mogaga da mu kaja edno... Vsushvay se kakvo ti govorqt horata i shte si po dobre... Kazvam ti go za stoten put!!!!!!! poveche nqma da komentiram shtoto taka kato gledam nqma smisul.... Izvinqvam se za latinicata... GSM e kvo da se pravi...

Коментар

аз до сега на никои не сам си дал пунтото да го карат....само веднаш я дадох на жената да кара и тя се стресна !

Коментар

мерете компресия да видим какво е станало
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Всеки си има глава на раменете и мисли с нея Помпата виела ( ми като вие значи не е на ред )после разбазиках регулатора на бензина ...и накрая , на какви смеси вървеше колата ???? никой незнае , еми и така мотора на салата не се правят нещата така има изписана цяла тема кое какво и как се прави , ако не искате да го правите така по добре не се захващайте щото ще ви излезе 2 пъти по скъпо
                    Power Under Pressure

Коментар

uBoy написа:
                      to e qsno kakvo e stanalo... Nqkoi butalo se e vtechnilo...

Коментар

кофти
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          uBoy написа:
                          митак в джордана остана едно бутало нали ? че каза ако ми трябва ще ми го даде ? сещаш ли се дали имаше ?

Коментар

s00rry написа:
                            JacK`DanielS написа:
                            uBoy написа:
                            митак в джордана остана едно бутало нали ? че каза ако ми трябва ще ми го даде ? сещаш ли се дали имаше ?
                            ne nqma vzehme gi za nasko vsichkite... Daje kutiqta e v sklada sus edno butalo ot gt3 ama to nestava za teb...

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              s00rry написа:
                              JacK`DanielS написа:
                              uBoy написа:
                              ne nqma vzehme gi za nasko vsichkite... Daje kutiqta e v sklada sus edno butalo ot gt3 ama to nestava za teb...
                              неска мерих компресията 1ви цилиндър 4 , 2ри 4.8 , 3ти 8 , 4ти 4 атмосфери ... работата отива на бутала и сегменти маи

Коментар

за жалост....

Коментар

Working...
                                X