вземи друг плус не от запалката и пробвай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
bestlap написа:Няма ли никакво раздвижване по звяраГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
колеги разрабрах в крайна сметка за какво е заминала предната турбина гт2560 - то .., поради залепнала съчма на боост контролера и максимален надув на турбината и това я е довършило..., като вземах колата ми казаха че в момента кранчето е навъртяно докрай и да не се притеснявам и че не надува и колата вървеше много.... ! но турбината изпуши ..., сложих сега от скулине която е и направих няколко проби надува на 2.бара и отгоре отворих кранчето вътре ..., имаше няква пружина от химикал която беше насукана мъжката и беше сабрана на топка ..и съотвено съчмата беше залепнала и оправих съчмата и смених пружинката с по сериозна и ся няма грешка .., да ви питам и още един въпрос свири ми бенз помпа тя е от дедра интеграле турбо .., и със много бензин и с малко бензин свири , преди на бензиновия регулатор врътката (налягането) беше натегнато докрай и си мислех че не връща обратния бензин много му идва , върнах го но няма особенно голяма разлика . ? някви други предположения от какво може да свири по веригата филтри нещо ? ..., и налягането не съм го мерил ще го видя събота неделя че нямам манометър .., и още нещо искам да питам някой правил ли си е шорт шифтер за пунтото и ако знае как се прави ? да сподели че ми е мерак ) търсих из нета но неможях да намеря нищо като чертежи или нещо такова само снимки ..ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
gydgo написа:Колега с тази турбина от skyline кога ти буства на какви обороти горе доло?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар