става и от друго пунто с малко преправяне на стойката за помпата или по точно са малко изрязване на пласмасарии вътре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
е щом става от друго пунто аз имам утре ще ги извадя двете и ще дерзая пфф ще се гръмна вече с тая кола...дали е най счупената кола на света незнам само нерви а да ви питам това за спирачките възможно ли е ако примерно накладките са за смяна както са задните предните не ги знам на какво дередже са да неможе да напомпи педала смисал да седи по мек ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
WhitePower написа:Не е проблема в накладките виш за течове в цилиндърчетата Споконо и моята я счупих ама сам моето беше по счупеноГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Колега не прави грешката да даваш пари за тая куруба на помпата.При смяната на горивния филтър без да искам дръпнах един от маркучите който идва от там и се отчупи крачето за изходния бензин ама се се строши едвам извадих от маркуча парчето с едни пинсети и го залепих и до де днешен съм минал 6000 7000 хиляди на ръчка на леко каране на ръчни и нямам ядове
Коментар
-
WhitePower написа:И лепих и разпробивах но с спортна помпа няма начин , все сълзеше добре си напраил че си го сменилГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
хах нали знаете покрай ГТ-тата не е скучно ся се появи една аномалия ... , значи неска тръгнах да си слагам музиката в колата да навържя жиците и навързах ги сложих сд то обаче беше изгорял бушона на запалката смених го ... и централното почна да се заключва отключва кат лудо ... 5 6 пати и спря ок..след това цъкам да заключи и отключи централното релето цъка и не отключва ??? махам бушона и си отключва и заключва без проблем . ? някой може ли да ме насочи ква ли ще да е тая щуротия ??ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:хах нали знаете покрай ГТ-тата не е скучно ся се появи една аномалия ... , значи неска тръгнах да си слагам музиката в колата да навържя жиците и навързах ги сложих сд то обаче беше изгорял бушона на запалката смених го ... и централното почна да се заключва отключва кат лудо ... 5 6 пати и спря ок..след това цъкам да заключи и отключи централното релето цъка и не отключва ??? махам бушона и си отключва и заключва без проблем . ? някой може ли да ме насочи ква ли ще да е тая щуротия ??Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:хах нали знаете покрай ГТ-тата не е скучно ся се появи една аномалия ... , значи неска тръгнах да си слагам музиката в колата да навържя жиците и навързах ги сложих сд то обаче беше изгорял бушона на запалката смених го ... и централното почна да се заключва отключва кат лудо ... 5 6 пати и спря ок..след това цъкам да заключи и отключи централното релето цъка и не отключва ??? махам бушона и си отключва и заключва без проблем . ? някой може ли да ме насочи ква ли ще да е тая щуротия ??ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар