днес събрах колата с всичките и работи и я запалих малко драми имаше докато стане .. имаше скъсани гумичка на дюзата ота там изпуска бензин беше се одавила ендо друго но я запалих .., нещо взе да капе отдолу майче масло от някаде направи две капки утре ще огледам отдолъ кво се случва... , утре остава да сложа генерацията фаровете да преправя кутията и спирачките да оправя и съм готов да стрелям ето един клип как работи колата http://tinypic.com/player.php?v=28ho8w4&s=7
Браво колега най-накрая да я запалиш с толкова мъки сега работи добре !
неска направих глупоста да го карам без никви спирачки и колата има много пауър за щастие спрях без да искам..... останаха спирачките и генерацията да се оправят и че ме сарби крака искам да му дам дънотооо
неска направих глупоста да го карам без никви спирачки и колата има много пауър за щастие спрях без да искам..... останаха спирачките и генерацията да се оправят и че ме сарби крака искам да му дам дънотооо
демек да не я удари някъде
не не да не дава господ такива работи ... утре вече мисля да я завършвам че ми писнааа..стана 1 година вече пф
демек да не я удари някъде
ЕЕЕ той да се беше похвалил със снимков материал ако беше станало нещо такова
вече сме на пътя..., направих първото плахо кръгче .. защото колата нямаше спирачки оказа се че спирачната помпа нестава и сега трябва да вземам друга .., искам да попитам има рализка от спирачните помпи на ГТ и на другите пунтофци ? смисал ще може ли да стреля с някои друга такава ?
утре идва помпата и я слагам и трябва да изкарвам ще направя някой клипче как се даржи колата...., отначяло мисля да я карам на 0.8 да видя как са нещата едно друго и тогава да надуя чудя се ако сложя номера острани на бронята както на алфите дали ще е проблем ? да оставя кулера в средата да се обдухва ?
бляххххх вече нарпавих първия рън ..., мога да кажя че колата се даржи доста добре... смисал много добро ускорение прави !!!! и е на не повече от 1 бар ще сложя тия дни и "часовниците " и ще ви кажя кво се случва и там .., апф тия спирачки нещо са ебават тежко сменихме помпата обезвъдушавахме 1 литар замина течност и педала седи по долу от колкото трябва да е и е по мек от колкото трябва да е .., и като напомпиш още 1 път и се втвърдява ... ще видя де ще я карам да я видят .., важното също е че вече наврях и кутията преработих я доста и вече имам и напелен ЖР
Моито мнение е сложи си номера по средата не го слагаи от страни ще стане много гадно на тая кола номера отстрани е кофти имах преди време астра турбо на нея и го бях сложил отстрани но при нея нямаше просто каде другаде ...
Моито мнение е сложи си номера по средата не го слагаи от страни ще стане много гадно на тая кола номера отстрани е кофти имах преди време астра турбо на нея и го бях сложил отстрани но при нея нямаше просто каде другаде ...
аз вече го сложих посредата си е кадето му е мястото въпроса е че скрива част от кулера което ме дразни .., ) малее неиздаржях и направих някой друго кръгче тая вечер ..., туй 2ра 3та гумите ги пали безспирнооооо ама нещоса са много високи тия дето съм с тях и опира в калниците .., харесва ми само не ми харесва че безн помпата нещо взе да свири неска и ще я отварям утре да видя кво се случва там .... че ме дразни като сложя уредите и малко я понаредя ще качя някой клип
най новото от днеска .., спукана е бензиновата кошница едната пишка дето минава през нея горивото и отива към двг ..,има няква мн малка дупчица и като надуе и от там пръска навън гориво и се отича през резервоара и с тече отвънка баят гориво.... а до помпата има постоянен + как не съм се запалил незнам ..... искам да питам кошница от друго пунто става ли ? че може да намеря друга.., но дали има разлика ? или да я залепя там кадето течеше ??? дали ще стане според вас ?
най новото от днеска .., спукана е бензиновата кошница едната пишка дето минава през нея горивото и отива към двг ..,има няква мн малка дупчица и като надуе и от там пръска навън гориво и се отича през резервоара и с тече отвънка баят гориво.... а до помпата има постоянен + как не съм се запалил незнам ..... искам да питам кошница от друго пунто става ли ? че може да намеря друга.., но дали има разлика ? или да я залепя там кадето течеше ??? дали ще стане според вас ?
колко пари даваш да ти пратя цялата кошница с всичко без помпата
Коментар