Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    днес събрах колата с всичките и работи и я запалих малко драми имаше докато стане .. имаше скъсани гумичка на дюзата ота там изпуска бензин беше се одавила ендо друго но я запалих .., нещо взе да капе отдолу майче масло от някаде направи две капки утре ще огледам отдолъ кво се случва... , утре остава да сложа генерацията фаровете да преправя кутията и спирачките да оправя и съм готов да стрелям ето един клип как работи колата http://tinypic.com/player.php?v=28ho8w4&s=7
    Браво колега най-накрая да я запалиш с толкова мъки сега работи добре !
    PUNTO GT LOVER
    http://muscle-damage.com/

Коментар

неска направих глупоста да го карам без никви спирачки и колата има много пауър за щастие спрях без да искам..... останаха спирачките и генерацията да се оправят и че ме сарби крака искам да му дам дънотооо
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
        неска направих глупоста да го карам без никви спирачки и колата има много пауър за щастие спрях без да искам..... останаха спирачките и генерацията да се оправят и че ме сарби крака искам да му дам дънотооо
        демек да не я удари някъде
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          s00rry написа:
          не не да не дава господ такива работи ... утре вече мисля да я завършвам че ми писнааа..стана 1 година вече пф

Коментар

WhitePower написа:
            s00rry написа:
            ЕЕЕ той да се беше похвалил със снимков материал ако беше станало нещо такова
            PUNTO GT LOVER
            http://muscle-damage.com/

Коментар

вече сме на пътя..., направих първото плахо кръгче .. защото колата нямаше спирачки оказа се че спирачната помпа нестава и сега трябва да вземам друга .., искам да попитам има рализка от спирачните помпи на ГТ и на другите пунтофци ? смисал ще може ли да стреля с някои друга такава ?

Коментар

утре идва помпата и я слагам и трябва да изкарвам ще направя някой клипче как се даржи колата...., отначяло мисля да я карам на 0.8 да видя как са нещата едно друго и тогава да надуя чудя се ако сложя номера острани на бронята както на алфите дали ще е проблем ? да оставя кулера в средата да се обдухва ?
                Прикачени файлове

Коментар

само не го изкривявай по извивката на колата .. много грозно става, като на онзи пич лека му пръст с Пунтото 2.0 16v turbo
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

бляххххх вече нарпавих първия рън ..., мога да кажя че колата се даржи доста добре... смисал много добро ускорение прави !!!! и е на не повече от 1 бар ще сложя тия дни и "часовниците " и ще ви кажя кво се случва и там .., апф тия спирачки нещо са ебават тежко сменихме помпата обезвъдушавахме 1 литар замина течност и педала седи по долу от колкото трябва да е и е по мек от колкото трябва да е .., и като напомпиш още 1 път и се втвърдява ... ще видя де ще я карам да я видят .., важното също е че вече наврях и кутията преработих я доста и вече имам и напелен ЖР

Коментар

и как беше , като стоковица
                      Power Under Pressure

Коментар

айдее.. снимки и клип искаме!
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Моито мнение е сложи си номера по средата не го слагаи от страни ще стане много гадно на тая кола номера отстрани е кофти имах преди време астра турбо на нея и го бях сложил отстрани но при нея нямаше просто каде другаде ...
                          I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
                            Моито мнение е сложи си номера по средата не го слагаи от страни ще стане много гадно на тая кола номера отстрани е кофти имах преди време астра турбо на нея и го бях сложил отстрани но при нея нямаше просто каде другаде ...
                            аз вече го сложих посредата си е кадето му е мястото въпроса е че скрива част от кулера което ме дразни .., ) малее неиздаржях и направих някой друго кръгче тая вечер ..., туй 2ра 3та гумите ги пали безспирнооооо ама нещоса са много високи тия дето съм с тях и опира в калниците .., харесва ми само не ми харесва че безн помпата нещо взе да свири неска и ще я отварям утре да видя кво се случва там .... че ме дразни като сложя уредите и малко я понаредя ще качя някой клип

Коментар

най новото от днеска .., спукана е бензиновата кошница едната пишка дето минава през нея горивото и отива към двг ..,има няква мн малка дупчица и като надуе и от там пръска навън гориво и се отича през резервоара и с тече отвънка баят гориво.... а до помпата има постоянен + как не съм се запалил незнам ..... искам да питам кошница от друго пунто става ли ? че може да намеря друга.., но дали има разлика ? или да я залепя там кадето течеше ??? дали ще стане според вас ?

Коментар

s00rry написа:
                                най новото от днеска .., спукана е бензиновата кошница едната пишка дето минава през нея горивото и отива към двг ..,има няква мн малка дупчица и като надуе и от там пръска навън гориво и се отича през резервоара и с тече отвънка баят гориво.... а до помпата има постоянен + как не съм се запалил незнам ..... искам да питам кошница от друго пунто става ли ? че може да намеря друга.., но дали има разлика ? или да я залепя там кадето течеше ??? дали ще стане според вас ?
                                колко пари даваш да ти пратя цялата кошница с всичко без помпата

Коментар

Working...
                                X