s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
WhitePower написа:s00rry написа:неска направих глупоста да го карам без никви спирачки и колата има много пауър за щастие спрях без да искам..... останаха спирачките и генерацията да се оправят и че ме сарби крака искам да му дам дънотоооГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:неска направих глупоста да го карам без никви спирачки и колата има много пауър за щастие спрях без да искам..... останаха спирачките и генерацията да се оправят и че ме сарби крака искам да му дам дънотооо
Коментар
-
вече сме на пътя..., направих първото плахо кръгче .. защото колата нямаше спирачки оказа се че спирачната помпа нестава и сега трябва да вземам друга .., искам да попитам има рализка от спирачните помпи на ГТ и на другите пунтофци ? смисал ще може ли да стреля с някои друга такава ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
утре идва помпата и я слагам и трябва да изкарвам ще направя някой клипче как се даржи колата...., отначяло мисля да я карам на 0.8 да видя как са нещата едно друго и тогава да надуя чудя се ако сложя номера острани на бронята както на алфите дали ще е проблем ? да оставя кулера в средата да се обдухва ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
бляххххх вече нарпавих първия рън ..., мога да кажя че колата се даржи доста добре... смисал много добро ускорение прави !!!! и е на не повече от 1 бар ще сложя тия дни и "часовниците " и ще ви кажя кво се случва и там .., апф тия спирачки нещо са ебават тежко сменихме помпата обезвъдушавахме 1 литар замина течност и педала седи по долу от колкото трябва да е и е по мек от колкото трябва да е .., и като напомпиш още 1 път и се втвърдява ... ще видя де ще я карам да я видят .., важното също е че вече наврях и кутията преработих я доста и вече имам и напелен ЖРГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
lakaicho написа:Моито мнение е сложи си номера по средата не го слагаи от страни ще стане много гадно на тая кола номера отстрани е кофти имах преди време астра турбо на нея и го бях сложил отстрани но при нея нямаше просто каде другаде ...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
най новото от днеска .., спукана е бензиновата кошница едната пишка дето минава през нея горивото и отива към двг ..,има няква мн малка дупчица и като надуе и от там пръска навън гориво и се отича през резервоара и с тече отвънка баят гориво.... а до помпата има постоянен + как не съм се запалил незнам ..... искам да питам кошница от друго пунто става ли ? че може да намеря друга.., но дали има разлика ? или да я залепя там кадето течеше ??? дали ще стане според вас ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:най новото от днеска .., спукана е бензиновата кошница едната пишка дето минава през нея горивото и отива към двг ..,има няква мн малка дупчица и като надуе и от там пръска навън гориво и се отича през резервоара и с тече отвънка баят гориво.... а до помпата има постоянен + как не съм се запалил незнам ..... искам да питам кошница от друго пунто става ли ? че може да намеря друга.., но дали има разлика ? или да я залепя там кадето течеше ??? дали ще стане според вас ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар