за събота ли го гласиш ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
не брат..., глася да го наредя запаля и да го подкарам .. иначе имам да сменям преден прозорец .. да минавам кат .. и да правя гражданска.. до края на месеца вече трябва да е на 100 % редовно ..,ама за ся да заапали.. утре ще го разглабям пак да сменя гарнитурата на колекторите че хич не ми харесва старата и вземах нова друга .., и сглабям и нашивам радиатора и ще въртим да видим кво стаа
ето и джантите който ще слагам тук са след пясъкоструика тряя им малко подготовка и боя
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
lakaicho написа:Джантите са добри колко им е междуболтовото 4x100 или 4x98 ? Черни ли мислиш да ги правиш ?4по 100 са ..,само едни втулки трябва да им бодна
Коментар
-
днеска наредихме ..., запалихме ама резултата не беше желания .., колата работи на 3 цилиндъра тече от банджотоболта масло от маркуча кадето се завива за ухото защото не пасваше неможеше да се завие за блока и аз го отвъртял леко сигутно с 1/3 оборот за да пасне на блока да може да се завие ..,а на клипа кулера не е закачен и няма генерация а възможно ли е от това че няма кулер да губи оборотите .., после прегледах свещите кабелите добре са набити .. бензин има малко над границата кадето светва лампата ... и неще да изчисти да заработи както трябва ? към края се изчиства след това я закарахме и я дигнахме на подемника да видим какво става с това масло след като я смъкнахме припали ама на 2 цилиндъра и до там .. и като запали почва да фарля мн масло от тоя болт чак на капки http://tinypic.com/player.php?v=t9w8yu&s=7ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:днеска наредихме ..., запалихме ама резултата не беше желания .., колата работи на 3 цилиндъра тече от банджотоболта масло от маркуча кадето се завива за ухото защото не пасваше неможеше да се завие за блока и аз го отвъртял леко сигутно с 1/3 оборот за да пасне на блока да може да се завие ..,а на клипа кулера не е закачен и няма генерация а възможно ли е от това че няма кулер да губи оборотите .., после прегледах свещите кабелите добре са набити .. бензин има малко над границата кадето светва лампата ... и неще да изчисти да заработи както трябва ? към края се изчиства след това я закарахме и я дигнахме на подемника да видим какво става с това масло след като я смъкнахме припали ама на 2 цилиндъра и до там .. и като запали почва да фарля мн масло от тоя болт чак на капки http://tinypic.com/player.php?v=t9w8yu&s=7
Коментар
-
WhitePower написа:сега се сетих че ако милиш че има дължина могат само накрайника да сменят и ще е 6 ама знам тука в софия къде се правят , потърси в търново ако не намериш го пращай с еконтаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:WhitePower написа:сега се сетих че ако милиш че има дължина могат само накрайника да сменят и ще е 6 ама знам тука в софия къде се правят , потърси в търново ако не намериш го пращай с еконтаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:WhitePower написа:сега се сетих че ако милиш че има дължина могат само накрайника да сменят и ще е 6 ама знам тука в софия къде се правят , потърси в търново ако не намериш го пращай с еконтаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
днес свалих маркуча и се отказа сцещен точно от усукване и тече от там тежко .. и аз имам от старата турбина метална трабичка която е на 90% сащата само трябва малко да се преправи ама много трудно завих я за турбината и стигна до блока ама трябва да се дръпне с 1 см назад да запсне на блока на дупката и сме готови !! ама нямаше времеГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
днес събрах колата с всичките и работи и я запалих малко драми имаше докато стане .. имаше скъсани гумичка на дюзата ота там изпуска бензин беше се одавила ендо друго но я запалих .., нещо взе да капе отдолу майче масло от някаде направи две капки утре ще огледам отдолъ кво се случва... , утре остава да сложа генерацията фаровете да преправя кутията и спирачките да оправя и съм готов да стрелямето един клип как работи колата
http://tinypic.com/player.php?v=28ho8w4&s=7
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар