Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Toва с водата на последната снимка не е добре!Намери си от някаде кривка някаква да нямаш болейки.
    4 бири и турбината да свири

Коментар

турбината не е стегната за колектора просто е сложена утре ще я стягам .., и като се стегне се понадига долния край и няма чак такава чупка на водата
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

и на мене не ми харесва водата , от жегата ще омекне и ще се пречупи
        Power Under Pressure

Коментар

колеги днеска оправих водата ... да не е така както беше маслото оправих дефтунгити , вече имаме и скорости че жилото неставаше неможеха да се вкарват скоросите .., сега генерацията не пасва трябва да се преправя утре за цел 1вото нещо което ще направя е това и дай боже да я понаредя :D :P

Коментар

кви скороти какво жило какво и е на генерацията питам запали ли и върви ли че аз от лагерницата на 1.1 бара нещо не съм очарован а и късно тръгва
            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
              кви скороти какво жило какво и е на генерацията питам запали ли и върви ли че аз от лагерницата на 1.1 бара нещо не съм очарован а и късно тръгва
              брат филма е много голям ... и понеже аз го правя е още по голям и става по бавно .., сменях жилото на скоростите това което беше на колата не работеше почти и нямаше скорости не се включваха а беше чисто ново .., и го смених с едно старо и го преработих малко с частите от новото и стана косама .., сменях и спирачната помпа , а генерацията не пасва опираше в полуоската неможе да влезе пайпа че я преправяхме там направихме един "ес" и аз бях изкормил цялата инсталация и я поподредих днеска , нащраках повечето букси , сложих смукателния колектор ама нямаше време за дюзите и там инсталацията покраи тях .., и сега ще имам проблеми с този радиатор че идва много голям а няма каде да го сабера пффф !!! фаровете опират в него чудеса .. а и сега трябва да правя фланец за турбопатищата смисал тоя който ми го прати с турбината трябва да се преработи с друга тръба за да стигне до турбо пътя абе малко остана дреболииките a да питам в кулера има масло .. мисля да го очистя с параструйка а ми е чудно после водата ако остане барка ли се и какъв препарат евентуално да сложя да се измие това масло ? вътре щото е бая а няма как да го смъкна а да и бензиновия регулатор на входящия бензин се слагаше нали не на изходящия ?

Коментар

На изходящия трябва да е, защото ако е на входа не го виждам как ще регулира поне на типото е така ...
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

s00rry написа:
                  а да и бензиновия регулатор на входящия бензин се слагаше нали не на изходящия ?
                  Ами ако погледнеш къде е сложен оригиналния, ще можеш лесно да прецениш къде трябва си сложиш твоя, а може и да разбереш каква му е функцията на бензиновия регулатор и защо стои на това място Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

biser_as написа:
                    s00rry написа:
                    а да и бензиновия регулатор на входящия бензин се слагаше нали не на изходящия ?
                    Ами ако погледнеш къде е сложен оригиналния, ще можеш лесно да прецениш къде трябва си сложиш твоя, а може и да разбереш каква му е функцията на бензиновия регулатор и защо стои на това място Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                    хахах мда май си прав като се замислиш седи най в края ..., ама кой да помисли

Коментар

не си играй с вода в кулера щото ще стане боза ,сипи малко бензин в него , разлашкай го и това му е ,а регулатора се слага на изходящия бензин шото като като позатапиш обратния , така повече наягане правиш на входящия а от там на инжекторите
                      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                        не си играй с вода в кулера щото ще стане боза ,сипи малко бензин в него , разлашкай го и това му е ,а регулатора се слага на изходящия бензин шото като като позатапиш обратния , така повече наягане правиш на входящия а от там на инжекторите
                        да и мене това ме посаветваха с бензин.. тия дни като имам време ще действам смело мерси за помощааа )

Коментар

i da ne zabravi6 klipda napravi6 kak pali ko6mara ama v youtube go ka4i4etuka BGsaitove mnogo zorotvarq....sorry otnovo za latinicata

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            i da ne zabravi6 klipda napravi6 kak pali ko6mara ama v youtube go ka4i4etuka BGsaitove mnogo zorotvarq....sorry otnovo za latinicata
                            имаш го брат ..., дано и всичко да е косъма....

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              е майко ко става как си вчера празниче едно другогръмчо е болен на иван песа го захапа и сега 1 месец ще е вкъщи болничен крачето му е счупено
                              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

утре е денят !!!!!

Коментар

Working...
                                X