DogForLife написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
здравейте ..., хах та значи големи приключения бяха днеска да насадя тази турбина на колектора първо сложих предните фланци от старата турбина този на тръбата на дебитомера и една тръбичка за отичане на маслото има след това турбината не ми отговаряше защото мойте турбопътища минават под дебитомера а турбината беше както е заводски отдолу под мотора и обарнах топлата част да дойде от горната страна .., след това на фланеца на студената част на турбото и на фланеца на изпускателния колектор имаше шпилки , махнах шпилките от колектора защото на турбината няма как да се завият след това разпорбих колектора за да могат да влезнат шпилките ..., след това дойде другата драма .. гайките нямат завиване 2 от тях и там дойде голямото рязане пилене мерене накрая след обяд взе че стана ... , тамън се зарадвах че имам вече колектор и турбо малко след това като отидох да слагам турбината останових че има разлика в пайпааааааааа !!! и да почти го сложих :D ся ще трябва да си правя нов пайп да гласим.. ядосах се и отъргах цялата инсталация защото навсякаде висяха жици кабели и реших да я пооправя като я закърпя ) имам 1 върос има едни букси и датчици някви искам да питам за какво са оградените в червено )ето и малко снимкиГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ебаси огледалния фланец , хем е същия хем не е имам чертежите на този фланец ако искаш мога да ти ги пратя и дог фор лаиф ги има и на него съм ги пратил от 2 дена се убедих и аз че има 2 вида фланци и аз свалих турбината , сложих новата и аз същия кур фланеца е като на твойта старата ако знаех щяхме да менкаме майпите , ама лошото е че днеска го дадох на DOG иначе и двамата щяхме да си решиме проблемите ако има нещо с което мога да помагам казвай , поне като сезнеш фланеца останалото е само да го зашиеш и палишднеска и ние сложихме ГТ28 цата , голяма драма , и аз си викам плуг ънд плаъ ама 4въртит го ядох , ни водата стана ни право масло , ни обратно масло , всичко наново , а Уж са еднакви турбините Извинявай за причиненото неудобсвото за пайпа ама и аз го разбрах чевъртък или петък като се пробвах да я насадя и не стана на пайпа и после свалих всичко за да видя че фланеца е огледаленаз съм на финалната права , закарах я да правят пайп ( на въже естесвенно ) и после като е готов , обратно в гаража за досглабяне и палене и да видим какво ще излезеPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:ебаси огледалния фланец , хем е същия хем не е имам чертежите на този фланец ако искаш мога да ти ги пратя и дог фор лаиф ги има и на него съм ги пратил от 2 дена се убедих и аз че има 2 вида фланци и аз свалих турбината , сложих новата и аз същия кур фланеца е като на твойта старата ако знаех щяхме да менкаме майпите , ама лошото е че днеска го дадох на DOG иначе и двамата щяхме да си решиме проблемите ако има нещо с което мога да помагам казвай , поне като сезнеш фланеца останалото е само да го зашиеш и палишднеска и ние сложихме ГТ28 цата , голяма драма , и аз си викам плуг ънд плаъ ама 4въртит го ядох , ни водата стана ни право масло , ни обратно масло , всичко наново , а Уж са еднакви турбините Извинявай за причиненото неудобсвото за пайпа ама и аз го разбрах чевъртък или петък като се пробвах да я насадя и не стана на пайпа и после свалих всичко за да видя че фланеца е огледаленГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
я разбери дали моя даун пайп от хкс -а е същия че е мноо як и само ми стои с резба за сонда е и е от неръждаввейкамай май може и да те огрее така като гледамhttp://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...8_683226_n.jpgalfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
1912 написа:я разбери дали моя даун пайп от хкс -а е същия че е мноо як и само ми стои с резба за сонда е и е от неръждаввейкамай май може и да те огрее така като гледамhttp://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...8_683226_n.jpgГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
DogForLife написа:Резни фланеца от пайпа и го заварете на обратно просто.Разбира се ако няма разлика в растоянието на дупките.ПП твойта топла част не става ли на тая турбина или е по голяма?Орлине издаде ме,аз мислех официално само 1 4ип да сложа (шегувам се) :DPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:DogForLife написа:Резни фланеца от пайпа и го заварете на обратно просто.Разбира се ако няма разлика в растоянието на дупките.ПП твойта топла част не става ли на тая турбина или е по голяма?Орлине издаде ме,аз мислех официално само 1 4ип да сложа (шегувам се) :D4 бири и турбината да свири
Коментар
-
DogForLife написа:WhitePower написа:DogForLife написа:Резни фланеца от пайпа и го заварете на обратно просто.Разбира се ако няма разлика в растоянието на дупките.ПП твойта топла част не става ли на тая турбина или е по голяма?Орлине издаде ме,аз мислех официално само 1 4ип да сложа (шегувам се) :DPower Under Pressure
Коментар
-
s00rry написа:ooo веднага го бях измислил това с огледалното ама не пасват фланците са различни загледай се в турбините колко са различни , дог ако знаеш колко игра те чака с тоя колектор бедна ти е фантазията брат....Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар