Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да и аз съм на същото мнение и аз счупих лагерница и после минаха на чисто ново ,,,просто винаги минаваме по трудния пътhttp://www.amsperformance.com/cart/F...TME-Turbo.html
    alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
      да и аз съм на същото мнение и аз счупих лагерница и после минаха на чисто ново ,,,просто винаги минаваме по трудния пътhttp://www.amsperformance.com/cart/F...TME-Turbo.html
      по груби сметки 2000 лева докато стигне до колата :0
      Power Under Pressure

Коментар

по евтино ми легна с колектораами колегада да се оглежда за някоя гаретка лагерна гт25 ца ако мое някой да му земе с остъпка само зависи кви пари е готов да даде ама мое мнение след като се ужилих и аз като него е или ново или нищо просто не си струва ..
        alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
          по евтино ми легна с колектораами колегада да се оглежда за някоя гаретка лагерна гт25 ца ако мое някой да му земе с остъпка само зависи кви пари е готов да даде ама мое мнение след като се ужилих и аз като него е или ново или нищо просто не си струва ..
          сега в момента нямам много възможности... за ново ще направя компромис пък каквото изкара после ще му мисля след това
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

колеги вземах за колата 17ски..., я споделете с какви гуми ще е най добре да е карат 215 дали ще опират или да търся 205 ? а за гонки или такива неща мисля да взема 2 15ски с хубави гуми

Коментар

ето я колата малко на слънце , вторник живот и здраве като дойде новата турбина трябва да й чуем звука , като цяло колата е пребоядисана .. сега боядисвам 17ските и за това е железарките , но има доста работа още по нея
              Прикачени файлове

Коментар

дано до края на март да е готова че нали има драг на междене
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                  дано до края на март да е готова че нали има драг на междене
                  а така , стискаме палци да стъпва на пътя по скоро... ако ли не Ирфане с тебе ще се пускаме с параходите
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

турбината пристигна..., джантите минаха през пясъкоструйката ... остава и да има свободно време да я посглобим... най верочтно ще да е събота денят .., да сменя предния прозорец и да излизам вече на пътя че нещо много се застоях в бокса..

Коментар

s00rry написа:
                      турбината пристигна..., джантите минаха през пясъкоструйката ... остава и да има свободно време да я посглобим... най верочтно ще да е събота денят .., да сменя предния прозорец и да излизам вече на пътя че нещо много се застоях в бокса..
                      доволен ??? забешки ???
                      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                        s00rry написа:
                        доволен ??? забешки ???
                        добреее е турбината като цяло ми хареса , ся оставя да я маунтнем че и там ще има мъки мерсии за всичко :P

Коментар

ми тука един от мойте клиенти каза че се е съсипал ама накрая да 2 дни я е сложил
                          Power Under Pressure

Коментар

айде утре е денят ... на страшните мъки .. пожелайте ми успех дано имам късметт

Коментар

s00rry написа:
                              айде утре е денят ... на страшните мъки .. пожелайте ми успех дано имам късметт
                              значи тая седмица може и да я монтираш ама за 1 ден зор работа!

Коментар

То е PLUG AND PLAY в неговия случей.Би трябвало всичко да си става от старата турбина.Ако е така за 1 ден ще е готова Айде успех и те чакаме да се похвалиш!!!
                                4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
                                X