Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
колеги какво мислите за това турбо ? http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=197089 ако е и в добро здраве ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ici написа:s00rry написа:.. а може и да турбалана да вземем ако е готовпроблема беше че течеше като лейка от към студената част и напълни всичко с маслко за отрицателно време...
Коментар
-
ici написа:ами вижте едни втулки ако може да се изработят и набият там където лягат тия сегменти, да се получат един вид нови легла, прави се нов сепаратор, сглобява се, баланс и така.и едни пари назад поне имам богат горчив опит с рециклиране на турбинии никога не се е получило нещо читавоаз съм казал че тунинг се прави с нови части но като няма възможност ... всичко останало е компромис
Power Under Pressure
Коментар
-
ici написа:ами вижте едни втулки ако може да се изработят и набият там където лягат тия сегменти, да се получат един вид нови легла, прави се нов сепаратор, сглобява се, баланс и така.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:ici написа:ами вижте едни втулки ако може да се изработят и набият там където лягат тия сегменти, да се получат един вид нови легла, прави се нов сепаратор, сглобява се, баланс и така.и ще стане иделана рециклирана турбина срещу 500 лева поне за която гаранция няма да ти дадат щото никой незнае на колко бара ще я караш и щото може да литне още при първото раздаване на гасако беше топкова просто никой нямаше да си купува турбини а щяхме да си ги правим не че те отказвам от глупости , просто знам сашко как строши 3 за един месец като последната издържа 24 часа
, тука сме рециклирали фтулкови за по 800 лева с гаранция 6 месеца и раждат средно след 6 месец но не по късно от 8 мия Ако искаш моя съвет - купи си НОВА ( от найлона ) ако неможеш , всичко останало е компромис
Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:ici написа:ами вижте едни втулки ако може да се изработят и набият там където лягат тия сегменти, да се получат един вид нови легла, прави се нов сепаратор, сглобява се, баланс и така.и ще стане иделана рециклирана турбина срещу 500 лева поне за която гаранция няма да ти дадат щото никой незнае на колко бара ще я караш и щото може да литне още при първото раздаване на гасако беше топкова просто никой нямаше да си купува турбини а щяхме да си ги правим не че те отказвам от глупости , просто знам сашко как строши 3 за един месец като последната издържа 24 часа
, тука сме рециклирали фтулкови за по 800 лева с гаранция 6 месеца и раждат средно след 6 месец но не по късно от 8 мия Ако искаш моя съвет - купи си НОВА ( от найлона ) ако неможеш , всичко останало е компромис
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар