Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега супер кофти че така стана ... Но не се предавай по едно време и мене ме беше подкарал каръка но всичко се оправя има ли желание и средства ...давам ти за пример миналата година карах една астра c20xe турбо така я взех със счупена турбина пълен гроб наливах наливах пари в нея и най накрая със 140 един пичага с едно бусче реши да влезне в мойта лента и познай... След около 1-2 седмици си купих пунтото и няма и 3 часа от както го взех един разносвач на KFC мина на червено и се спря във вратата ми при което ме изкараха мене виновен и ми писаха акт на мене ...всеки си има добри и лоши моменти
    I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

леле колега недей да пускаш тото няма смисъл.... незнам как да погледна към станалото ти нито да плачеш нито да се смееш!но мисля че вече си минал тоя период успех!
      Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
      Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

Какво стана колеги ... ?До къде стигнахте разглупихте ли всичко и разбрахте ли от къде идва всичко....
        PUNTO GT LOVER
        http://muscle-damage.com/

Коментар

bestlap написа:
          Какво стана колеги ... ?До къде стигнахте разглупихте ли всичко и разбрахте ли от къде идва всичко....
          не когале за сега всичко е до никаде.. , за да има развитие трябва да продам старото гт до тогава няма как да се случи нищо
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

аз маи мога да помогна в продажбата тиче има едно момче мерак за гт

Коментар

leandro написа:
              аз маи мога да помогна в продажбата тиче има едно момче мерак за гт
              ами стига да му хареса колата.. да дойде да я види да покара..., мисля че за тия пари си е доста добра оферта .. стегната е и върви добре ) с 4 нови гуми е ендно друго колеги какво мислите за тази турбина .? някой срещал ли я е ? http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=196098 и кви коне може да се изкарат от нея ... ? според вас ?

Коментар

поръчах такава турбина от ук, за един приятел сложи я на пежо 106 рали с присъден мотор 1,6 16в и доста добре се получиизкара едни 200 коня на 0.8..според мен ще ти е идеал само да е читава хубаво я прегледайама не забравяй че трябва и колектор за нея
                alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
                  поръчах такава турбина от ук, за един приятел сложи я на пежо 106 рали с присъден мотор 1,6 16в и доста добре се получиизкара едни 200 коня на 0.8..според мен ще ти е идеал само да е читава хубаво я прегледайама не забравяй че трябва и колектор за нея
                  ами аз имам човек който е в варна .. ще я прегледа не е проблем дано да е читава за тия пари ако може на 1.2 3 да се кара ще е добре тя не е ли /т4 или там както се водят ? ако може се изкарат едни едни 220 230 коня ще е супер

Коментар

хах не не е т4тва си е субару фланци ето вижтва ти е към колектораhttp://bmcrace.com/imgs/tdo4lti.jpgа това другото към ауспухаhttp://www.flat4online.co.uk/catalog...9d_1.JPGнай просто да го кажем имах ги тия фланци ама ги подарих на едно момче помисли кой да ти направи колектора за турбината бая ще се отпуши колата с тази комбинацияти с какви дюзи и бензинова си че не ми се чете цялата тема

Коментар

тва е тд04-13-6тва не е голямя турбина но 200 коня на 0.8 няма как да стане само с нея защото WRX са е 240 кона на 0.9 а е 2.0 ( или 2.5 ) по новите ние с 04-14 на 1.4 гонихем около 200 , а за 230 ти трябват доста по голяма ако мислиш да караш на 1.4за сведение аз съм с 04-15 -6 от 2.3 мотор и гоня тези коне
                      Power Under Pressure

Коментар

има доста исписано за тази турбинка наистина е точно този модел тд04л 13т-6(на моя човек има доста модове)но все си мисля че тази турбинка би била идеална за малолитражка в комбинация с колектор и вал (дюзи и помпа)би трябвало да се получи а винаги може по натам да ъпргрейтне с тд05хhttp://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=1213890

Коментар

ами колата е спортен вал , бенз помпа от нтеграле с посянно захранване , и дюзи 330ц абе първо да продавм колата тогава ще го мисля .

Коментар

1912 написа:
                            има доста исписано за тази турбинка наистина е точно този модел тд04л 13т-6(на моя човек има доста модове)но все си мисля че тази турбинка би била идеална за малолитражка в комбинация с колектор и вал (дюзи и помпа)би трябвало да се получи а винаги може по натам да ъпргрейтне с тд05хhttp://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=1213890
                            не е баш така за ТД05 това дето е накрая 6 е квадратурата на перката на топлата част ( много изчетох за тея буквички и съкращения щото стана малко фал с една ) това дето е 13-14-15 е големината на студения охлюв на другото бяхме с 14 и вървеше доста добре , но малко умалява в високите, рязък буст на 4000 и посе след 6500 я нямя , аз съм с 15 и е перфектна , жалко че няма 16 на квадратура 6 иначе ще е като ГТ25 60
                            Power Under Pressure

Коментар

имах предвит тд05х16гевтини субарски турбини...ето за кво аз я продадох тая мойта и смених суматидокато стигна до тази рядка тд05ХРА16Г6 10.5Тот тия ихитата вф как му идват на пунтото?някви отзиви

Коментар

1912 написа:
                                имах предвит тд05х16гевтини субарски турбини...ето за кво аз я продадох тая мойта и смених суматидокато стигна до тази рядка тд05ХРА16Г6 10.5Тот тия ихитата вф как му идват на пунтото?някви отзиви
                                за тебе ТД 05 цата става ама ти си 2.0 иначе вф 34 е бомба ама е рядкост и понеже е лагерница няма голям лаг на ГТ тата ето и писаното for the most part....td04= pump gas pussies (me) with occasonal race gastd05= race gas big balls 25+ psiif you want no more than 500awhp the td04 will get the job done. If you want more than 22 psi and 500awhp you will need to go with something bigger than a bolt on td04.
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X