WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
Колега Орлин обича да сменя рязко темата като види, че е казал няква пълна тъпотия. Да на 2560 и дават флоу 310-330 коня но това не значи, че тези коне ще извади на всеки един мотор. Пунто за да извади 300коня освен многото неща които трябват да се променят като глава дросел смукател испускател и тн. му трябва турбинка като ИХИ VF34 която флоува 360 коня, аз лично мисля, че конете които дават да извади гт2560р са много оптимистична цифра. Не съм виждал кола с повече от 270 коня на мотор с такава турбинка
Коментар
-
kaci написа:sa6o_gt написа:........ Не съм виждал кола с повече от 270 коня на мотор с такава турбинкаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:kaci написа:sa6o_gt написа:........ Не съм виждал кола с повече от 270 коня на мотор с такава турбинка
Коментар
-
sa6o_gt написа:Колега Орлин обича да сменя рязко темата като види, че е казал няква пълна тъпотия. Да на 2560 и дават флоу 310-330 коня но това не значи, че тези коне ще извади на всеки един мотор. Пунто за да извади 300коня освен многото неща които трябват да се променят като глава дросел смукател испускател и тн. му трябва турбинка като ИХИ VF34 която флоува 360 коня, аз лично мисля, че конете които дават да извади гт2560р са много оптимистична цифра. Не съм виждал кола с повече от 270 коня на мотор с такава турбинкаPower Under Pressure
Коментар
-
JacK`DanielS написа:s00rry написа:kaci написа:sa6o_gt написа:........ Не съм виждал кола с повече от 270 коня на мотор с такава турбинкаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:JacK`DanielS написа:s00rry написа:kaci написа:sa6o_gt написа:........ Не съм виждал кола с повече от 270 коня на мотор с такава турбинкаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
аз се отказах по простата причина че никой не прай лагернициправят се само като се смени централното тяло и ползваш само охлювите а за мойта беше към 1800 кинта.....http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...3_349318_n.jpgalfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар