Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
[quote="sa6o_gt"]Колега не мога да разбера турбото само дали е Т28 или ГТ2560Р защото са с еднакви капаци но ако е Т28 от така наречените Jurnal bearing турбини, ще имаш ядове с късния спуул и колата ще бъде бая лагава. Карал съм пунто с такава турбина както и с ГТ2560Р и разликата в спула е към 800оборота[/quoteтутурбото е гт 2560 р някаде от 4000 об тръгва . сашо я ме намери в скупе "s00rry " че имам някой въпроси , нали работиш в монстер перформанс ако може малко съдействие защото последно там е настройвана колата но преди колко време немога да ти кажя .., пиши в скайпа , орлине по подробни снимки на кое ? :PГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
WhitePower написа:видях какво ми трябва , стана ми странен турбо пътя от къде минава ама ня бях сигурени вземете на тая хубава турбина да и оплетете един колектро за да излети колатаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:WhitePower написа:видях какво ми трябва , стана ми странен турбо пътя от къде минава ама ня бях сигурени вземете на тая хубава турбина да и оплетете един колектро за да излети колатаPower Under Pressure
Коментар
-
sa6o_gt написа:да в момента бачкам с Гената но когато е правил колата не сме работили заедно, колата е мапвана от Венци и доколкото помня извади към 250коня на мотора на 2,1 2,2 бараГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ааааааааааааааахаааахааа с тази турбина не могат да се извадят 300 коня дори на 1,8т моторите на ваг групата бе, ти сериозно ли говориш хахахаа с тва турбо пунто ако извади над 250 коня ако ще на 8 бара аз ще ти дам каквото искаш батинка хаха правили сме 2коли с гт2560, едната извади 265коня а другата 260, едно беше голф 1,8т а другото нисан200сх
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар