Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eто малко за от поредицата аз репортера ...
    Прикачени файлове
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Колега не мога да разбера турбото само дали е Т28 или ГТ2560Р защото са с еднакви капаци но ако е Т28 от така наречените Jurnal bearing турбини, ще имаш ядове с късния спуул и колата ще бъде бая лагава. Карал съм пунто с такава турбина както и с ГТ2560Р и разликата в спула е към 800оборота

Коментар

я дай снимки малко по от близо че ми стана много интерсно за някой изпълнения
        Power Under Pressure

Коментар

[quote="sa6o_gt"]Колега не мога да разбера турбото само дали е Т28 или ГТ2560Р защото са с еднакви капаци но ако е Т28 от така наречените Jurnal bearing турбини, ще имаш ядове с късния спуул и колата ще бъде бая лагава. Карал съм пунто с такава турбина както и с ГТ2560Р и разликата в спула е към 800оборота[/quoteтутурбото е гт 2560 р някаде от 4000 об тръгва . сашо я ме намери в скупе "s00rry " че имам някой въпроси , нали работиш в монстер перформанс ако може малко съдействие защото последно там е настройвана колата но преди колко време немога да ти кажя .., пиши в скайпа , орлине по подробни снимки на кое ? :P

Коментар

eто и някой снимка от днес ...,
            Прикачени файлове

Коментар

видях какво ми трябва , стана ми странен турбо пътя от къде минава ама ня бях сигурени вземете на тая хубава турбина да и оплетете един колектро за да излети колата
              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                видях какво ми трябва , стана ми странен турбо пътя от къде минава ама ня бях сигурени вземете на тая хубава турбина да и оплетете един колектро за да излети колата
                ами малко по нататък ще е че сега меко казано съм в червения сектор в дълбините му... !! трябва да продам старото ГТ за да раздвижя малко нещата ...инак много тежко

Коментар

s00rry написа:
                  WhitePower написа:
                  ами малко по нататък ще е че сега меко казано съм в червения сектор в дълбините му... !! трябва да продам старото ГТ за да раздвижя малко нещата ...инак много тежко
                  никой не ти е упрял нож в главатасвиквай че с тез коли е все така
                  Power Under Pressure

Коментар

да в момента бачкам с Гената но когато е правил колата не сме работили заедно, колата е мапвана от Венци и доколкото помня извади към 250коня на мотора на 2,1 2,2 бара

Коментар

sa6o_gt написа:
                      да в момента бачкам с Гената но когато е правил колата не сме работили заедно, колата е мапвана от Венци и доколкото помня извади към 250коня на мотора на 2,1 2,2 бара
                      а това е без колектора нали, ще трябва да преплета един колектор на пролет да видим какво ще стане

Коментар

не знам питай Орлин как така без колектора ???

Коментар

sa6o_gt написа:
                          не знам питай Орлин как така без колектора ???
                          като твоята , как да е , буст много който не е оправдава конете англичаните вадят по 300 коня с тази турбина на този буст
                          Power Under Pressure

Коментар

ааааааааааааааахаааахааа с тази турбина не могат да се извадят 300 коня дори на 1,8т моторите на ваг групата бе, ти сериозно ли говориш хахахаа с тва турбо пунто ако извади над 250 коня ако ще на 8 бара аз ще ти дам каквото искаш батинка хаха правили сме 2коли с гт2560, едната извади 265коня а другата 260, едно беше голф 1,8т а другото нисан200сх

Коментар

ужас вече съм сигорен, че много много не си в час [/i]

Коментар

WhitePower написа:
                                англичаните вадят по 300 коня с тази турбина на този буст
                                Мое ли едно уеко питане с ква турбина вадят англичаните 300 коня и на кво налягане, че ми стана интересно? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Working...
                                X