Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и така колеги всичко необходимо вече е на лице .., след два три дни започваме новия проект !!
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

колеги искам да ви попитам тука се запознах с едно момче от сф тошко се казва и има гт и ми препораця да сложя метална гарнитура на изпускателните колектори и на турбото за турбото мисля че имам но не съм сигурен като свалим мотора ще погледна но на колектора нямам..., вика че колата ставала по чувствителна по рязка... (откачяла) някой по запознат с темата може ли да даде някой мнение ?

Коментар

Е какво общо има гарнитурата с реакцията на колата тука
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ами незнам , нахвърля ми го набързо и не разбрах много много и за това питам тук защото не разбирам ..., какво ще се подобри при слагането на една такава гарнитура

Коментар

s00rry написа:
            ами незнам , нахвърля ми го набързо и не разбрах много много и за това питам тук защото не разбирам ..., какво ще се подобри при слагането на една такава гарнитура
            ами като сложиш метална гарнитура на турбото, най много да ти я духне скоро след това и да после пак да се сбъркаш от демонтаж-монтаж на турбото А метална на колектора към главата, ами може ако ти се дават излишни пари, но няма никакво отношение към поведението на мотора.
            sigpic
            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

ici написа:
              s00rry написа:
              ами като сложиш метална гарнитура на турбото, най много да ти я духне скоро след това и да после пак да се сбъркаш от демонтаж-монтаж на турбото А метална на колектора към главата, ами може ако ти се дават излишни пари, но няма никакво отношение към поведението на мотора.
              ясно .., добре тогава а искамд а попитам направими впечатление ици на това пунто което взех сега което го гледахме преди време дето беше на савата ...., като караш без газ примерно на 2ра... и като му дадеш съвсем леко газ и се чува се едно фарляш пиратка някво гърмене бум... отзад в гърнето ? а не ми мяза на бедни смеси колата не ппете някви идеи ?

Коментар

s00rry написа:
                ici написа:
                s00rry написа:
                ясно .., добре тогава а искамд а попитам направими впечатление ици на това пунто което взех сега което го гледахме преди време дето беше на савата ...., като караш без газ примерно на 2ра... и като му дадеш съвсем леко газ и се чува се едно фарляш пиратка някво гърмене бум... отзад в гърнето ? а не ми мяза на бедни смеси колата не ппете някви идеи ?
                трябва да се види със широколентова сонда какво се случва в този момент
                sigpic
                Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                475HP 11,5/1,9/191
                YouTube

Коментар

нормално е минаваш от кът офф на парт тротъл и първоначално е леко богата , а на това му е най големия кеф при мене понякога ако е много напечена генерацията даже гърми да си ебе мамата
                  Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                    нормално е минаваш от кът офф на парт тротъл и първоначално е леко богата , а на това му е най големия кеф при мене понякога ако е много напечена генерацията даже гърми да си ебе мамата
                    аз съм с един мн странен дебитомер със една врътка отгоре не е пунтовския ,мисля че е от волво турбо .. ? той по хубав ли е ? аз съм чувал че ги слагали за да прави по богати смеси ?ето тук леко се вижда .. , но колата е с мн голям радиатор и перка и ще имам проблем с кутията ще трябва да я сряжя доста стабилнотова няма да е проблем нали ? и да и направя отвор някаде на бронята да си смуче ?а и искам да питам искам да си удалжя турбо пътя с 5 см напред накрая долу преди кулера турбо пъря е правен от нераждавейка на аргон , барка ли го ако го заваря с ЦЕО ..., защото не ми се дават 40 лв за 2 вратки с аргона ...
                    Прикачени файлове

Коментар

аз съм с един мн странен дебитомер със една врътка отгоре не е пунтовския ,мисля че е от волво турбо .. ? той по хубав ли е ? аз съм чувал че ги слагали за да прави по богати смеси ?ето тук леко се вижда .. , но колата е с мн голям радиатор и перка и ще имам проблем с кутията ще трябва да я сряжя доста стабилнотова няма да е проблем нали ? и да и направя отвор някаде на бронята да си смуче ?а и искам да питам искам да си удалжя турбо пътя с 5 см напред накрая долу преди кулера турбо пъря е правен от нераждавейка на аргон , барка ли го ако го заваря с ЦЕО ..., защото не ми се дават 40 лв за 2 вратки с аргона ..можеш ли да измериш диаметара на входа на дебитомера дали е 63мм. или по-голям.

Коментар

aleksi1209 написа:
                        аз съм с един мн странен дебитомер със една врътка отгоре не е пунтовския ,мисля че е от волво турбо .. ? той по хубав ли е ? аз съм чувал че ги слагали за да прави по богати смеси ?ето тук леко се вижда .. , но колата е с мн голям радиатор и перка и ще имам проблем с кутията ще трябва да я сряжя доста стабилнотова няма да е проблем нали ? и да и направя отвор някаде на бронята да си смуче ?а и искам да питам искам да си удалжя турбо пътя с 5 см напред накрая долу преди кулера турбо пъря е правен от нераждавейка на аргон , барка ли го ако го заваря с ЦЕО ..., защото не ми се дават 40 лв за 2 вратки с аргона ..можеш ли да измериш диаметара на входа на дебитомера дали е 63мм. или по-голям.
                        ами мисля че не е по голям , но ще го видя

Коментар

хайде бе къде са снимкте видеото това онова хахахаха.... или ще е в тайна проекта докато не каже бръмммммм...

Коментар

незнам чудя се още.... , май ще пусна някой друга снимка да ги подразня малко

Коментар

с оригинален дебитомер пунтото върви най много , а с този от волво не става , пак върви но с 20-30 % по малкои много често се чупят бутала с волвото
                              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                                с оригинален дебитомер пунтото върви най много , а с този от волво не става , пак върви но с 20-30 % по малкои много често се чупят бутала с волвото
                                митак значи утре ни очаква трампа усещаш ли как онова пунто ще се сдобие с дебитомер от волво

Коментар

Working...
                                X