s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
ici написа:s00rry написа:ето от какво др ще има в проекекта а забравих да кажя преди този мотор е бил към с 250 коня настройван е последно в МОНСТЕР ПЕРФОРМАНС софия .., но чупи бутало и голямото надуване .., и предния собствения я взима и всичко ново слага бутала от италия .., сеглементи мале лагери и т.н и ся мотора е за настройка прекъсвача му идва долу горе на 7500 и тръгва от 4000 оборотаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
колеги тия дни се започва един по сериозен проект от до сегашния , от проекта се очаква нов цвят на купето .., повече мощност , замислил съм изчистен вид и доста изненади ще има .Проекта ще мине в секретност и като придобие малко вид ще има снимков материал ... но мисля че крайния резултат ще е мн впечатляващ то и вие ще кажете ,,но мисля да я смъкна на 14ски 9ж нещо уникално ще е мисля, че с ниското окачване как мислите ? и досегашното пунто ще се продава на сносна цена като се има в предвид че е перф ! а пукането се оказа от друго бензиновия филтър не бях сменял ... един нищо и никакъв филтър .. и така че някой ако има мераклия за бегачката да свиркаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
WhitePower написа:давайго на старта ) напролет да го опитамГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар