Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    ето от какво др ще има в проекекта а забравих да кажя преди този мотор е бил към с 250 коня настройван е последно в МОНСТЕР ПЕРФОРМАНС софия .., но чупи бутало и голямото надуване .., и предния собствения я взима и всичко ново слага бутала от италия .., сеглементи мале лагери и т.н и ся мотора е за настройка прекъсвача му идва долу горе на 7500 и тръгва от 4000 оборота
    eхеее, това Пунто преди повече от година май го гледахме, купи ли го най-накрая
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

ДА ИЦИ ДА ..... ПРосто РОската не издържа.................
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ici написа:
        s00rry написа:
        ето от какво др ще има в проекекта а забравих да кажя преди този мотор е бил към с 250 коня настройван е последно в МОНСТЕР ПЕРФОРМАНС софия .., но чупи бутало и голямото надуване .., и предния собствения я взима и всичко ново слага бутала от италия .., сеглементи мале лагери и т.н и ся мотора е за настройка прекъсвача му идва долу горе на 7500 и тръгва от 4000 оборота
        eхеее, това Пунто преди повече от година май го гледахме, купи ли го най-накрая
        ами то малко смени един друг собственик ... ама най късно сряда четвъртък трябва да е в гаража ) ами орлине аз не мисля да я бутам ще я карам както е така с навити кранчета до края , като прехварлиме мотора в моя кош и го подкараме както трябва и нагласим всичко тогава ще идвам при теб живот и здраве
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

само мотора ли ??? иначе от тука си познах буст контролерите а електрониката
          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
            само мотора ли ??? иначе от тука си познах буст контролерите а електрониката
            естествено с електроника с всичко защото това е гт1 а мойто е гт2ка .., и аз май го познах контролера

Коментар

е па нали пазаруваха от мен докато не им резнах клона
              Power Under Pressure

Коментар

колеги тия дни се започва един по сериозен проект от до сегашния , от проекта се очаква нов цвят на купето .., повече мощност , замислил съм изчистен вид и доста изненади ще има .Проекта ще мине в секретност и като придобие малко вид ще има снимков материал ... но мисля че крайния резултат ще е мн впечатляващ то и вие ще кажете ,,но мисля да я смъкна на 14ски 9ж нещо уникално ще е мисля, че с ниското окачване как мислите ? и досегашното пунто ще се продава на сносна цена като се има в предвид че е перф ! а пукането се оказа от друго бензиновия филтър не бях сменял ... един нищо и никакъв филтър .. и така че някой ако има мераклия за бегачката да свирка

Коментар

днес се сдобих с нещо което исках доста дълго време .... тия дни след празниците мисля да започвам проекта което значи доста работа ще ме очаква тия дни ...
                  Прикачени файлове

Коментар

какво ще прехвърляш мотори боклуци сменяй предните номера и си в джаза те са и един и същи цвят
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      какво ще прехвърляш мотори боклуци сменяй предните номера и си в джаза те са и един и същи цвят
                      ще видите..., ще е изненада всичко )

Коментар

давайго на старта ) напролет да го опитам
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          давайго на старта ) напролет да го опитам
                          нямаш грижи брат ама трябва да го настройш първо ... живот и здраве да стане всичко по план и да продам старото ГТ по скоро ... съм при тебе .., някой да си търси ГТ покрай тебе там дето е в мн добро състояние ?

Коментар

ее не 3 вече ще ми дойдат много , иначе ще свиркам . имаше едни момчета от благоевград те търсеха нещо
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              ее не 3 вече ще ми дойдат много , иначе ще свиркам . имаше едни момчета от благоевград те търсеха нещо
                              ами ако им имаш нещо кординати давай ги насам ...

Коментар

весела коледа и весело посрещане на празниците от мен ) и дано новата година ни донесе само хубави неща да остави лошите в старата ... ! айде очаквайте включване от мен в началото на др седмица и началото на проекта !!

Коментар

Working...
                                X