ето от какво др ще има в проекекта а забравих да кажя преди този мотор е бил към с 250 коня настройван е последно в МОНСТЕР ПЕРФОРМАНС софия .., но чупи бутало и голямото надуване .., и предния собствения я взима и всичко ново слага бутала от италия .., сеглементи мале лагери и т.н и ся мотора е за настройка прекъсвача му идва долу горе на 7500 и тръгва от 4000 оборота
eхеее, това Пунто преди повече от година май го гледахме, купи ли го най-накрая
ето от какво др ще има в проекекта а забравих да кажя преди този мотор е бил към с 250 коня настройван е последно в МОНСТЕР ПЕРФОРМАНС софия .., но чупи бутало и голямото надуване .., и предния собствения я взима и всичко ново слага бутала от италия .., сеглементи мале лагери и т.н и ся мотора е за настройка прекъсвача му идва долу горе на 7500 и тръгва от 4000 оборота
eхеее, това Пунто преди повече от година май го гледахме, купи ли го най-накрая
ами то малко смени един друг собственик ... ама най късно сряда четвъртък трябва да е в гаража ) ами орлине аз не мисля да я бутам ще я карам както е така с навити кранчета до края , като прехварлиме мотора в моя кош и го подкараме както трябва и нагласим всичко тогава ще идвам при теб живот и здраве
колеги тия дни се започва един по сериозен проект от до сегашния , от проекта се очаква нов цвят на купето .., повече мощност , замислил съм изчистен вид и доста изненади ще има .Проекта ще мине в секретност и като придобие малко вид ще има снимков материал ... но мисля че крайния резултат ще е мн впечатляващ то и вие ще кажете ,,но мисля да я смъкна на 14ски 9ж нещо уникално ще е мисля, че с ниското окачване как мислите ? и досегашното пунто ще се продава на сносна цена като се има в предвид че е перф ! а пукането се оказа от друго бензиновия филтър не бях сменял ... един нищо и никакъв филтър .. и така че някой ако има мераклия за бегачката да свирка
днес се сдобих с нещо което исках доста дълго време .... тия дни след празниците мисля да започвам проекта което значи доста работа ще ме очаква тия дни ...
нямаш грижи брат ама трябва да го настройш първо ... живот и здраве да стане всичко по план и да продам старото ГТ по скоро ... съм при тебе .., някой да си търси ГТ покрай тебе там дето е в мн добро състояние ?
весела коледа и весело посрещане на празниците от мен ) и дано новата година ни донесе само хубави неща да остави лошите в старата ... ! айде очаквайте включване от мен в началото на др седмица и началото на проекта !!
Коментар