Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Turbolan написа:
    Слагай помпа от Фиат купе турбо
    Дали някой по форума продава ?
    PUNTO GT LOVER
    http://muscle-damage.com/

Коментар

Turbolan написа:
      Помпата на Купе 2.0 16 Турбо е точно толкова колкото на Купе 2.0 16 атмосферка,т.е. 140л/ч на 3 бара,оттам и въпроса защо му е толкова малка помпа
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
        Turbolan написа:
        Помпата на Купе 2.0 16 Турбо е точно толкова колкото на Купе 2.0 16 атмосферка,т.е. 140л/ч на 3 бара,оттам и въпроса защо му е толкова малка помпа
        чак сега си отговорих на въпроса защо имах проблем с шибаната помпа от купе я тя беше чисто нова , и я подарих щото неще ме ебаваще с смесите демек вече е ясно , помпите от купе не вършат работа за тунинг изпълнения
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          чак сега си отговорих на въпроса защо имах проблем с шибаната помпа от купе я тя беше чисто нова , и я подарих щото неще ме ебаваще с смесите демек вече е ясно , помпите от купе не вършат работа за тунинг изпълнения
          А според мен е още "по-забавен" Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 варианта дет го търси колегата, човек да тръгне да засилва неква кола и си сложи 2-ра употреба помпа от нещо си, първо дет не му е ясно колко му върши работа като дебит и второ, дет е стояла няколко месеца на сухо и е на еннайсе години Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , в доста случай гледа мнооо тъпо Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 кат се окаже, че мотора е тоталка заради липса на гориво и заради спестени нема и 200лв. за нещо свестно

Коментар

Чисто нова въобще не е скъпа помпата от купе турбо. Аз лично съм виждал няколко Пунтото с такива помпи на 1,8 бууст със сериозни тубини и нямат проблеми със смесите. Та моя съвет е иди до магазина и си купи чисто нова такава помпа.
            Uno Turbo RulZz

Коментар

аз пък лично съм прибивал много пунтовци дето карат на 1.8 - 2.2 бара бусткато сложиш голяма турбина компромиси не трябва да има , иначе твърдата форма на метала минава в четна и обратното.Хората са казали че с трици наймуни не се ловят ако става дума има и ТРЕ помпи който пак са 255 литра на час и са 100 по хубави от помпата от купе и пак са с 40 % по сле от валброто и хората и от тях се опралватние сме тука за да дадеме съвет кое е най правилно , а прнципно всеки сам си избира какво ще сложи колата си
              Power Under Pressure

Коментар

очаквайте скоро неочакваното !!!! митак фарли някой снимка... за кво иде реч
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                  очаквайте скоро неочакваното !!!! митак фарли някой снимка... за кво иде реч
                  Очакваме го
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

http://www.turbobygarrett.com/turbob....htmПомпа 255л/ч , Метална гарнитурка абе очаквайте включване скоро

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      http://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/catelog/Turbochargers/GT25/GT2560R_466541_1.htmПомпа 255л/ч , Метална гарнитурка абе очаквайте включване скоро
                      а тези дюзи колко кубикови са че забрах сайта за номерата дето се гледат ?

Коментар

ухаа сериозна бегачка с лагерница )) на колко бара мислите да я карате ????
                        Power Under Pressure

Коментар

Сериозна духалка!Турбо пътя от горе ли си го прекарал?Даи една снимка ако е възможно.
                          4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                            Сериозна духалка!Турбо пътя от горе ли си го прекарал?Даи една снимка ако е възможно.
                            по късно вечерна като се прибера .., ами незнам орлине с теб ще го решим като се има в напредвид че в момента малко ме страх да я карам а като я надуем ще видим в момента е удушена махимално .., колата е и със спортен вал липсва и само генерацията от нераждавейка и колектора .., долу горе кви коне може да се извадят от това ?? според тебе и .. да е безопасно за буталата

Коментар

ето от какво др ще има в проекекта а забравих да кажя преди този мотор е бил към с 250 коня настройван е последно в МОНСТЕР ПЕРФОРМАНС софия .., но чупи бутало и голямото надуване .., и предния собствения я взима и всичко ново слага бутала от италия .., сеглементи мале лагери и т.н и ся мотора е за настройка прекъсвача му идва долу горе на 7500 и тръгва от 4000 оборота
                              Прикачени файлове

Коментар

идеална е ама като чуя за монстер перформанс и ми става лошо като знам че Сашко там бачка в момента надувайте я и да я тесваме с мене че нямам търпение да видя 250 коня без кована карантия и стоков колектор , без портната глава и ... как са извадили
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X