Turbolan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
ivanko_rs написа:Turbolan написа:Слагай помпа от Фиат купе турбоPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:чак сега си отговорих на въпроса защо имах проблем с шибаната помпа от купе я тя беше чисто нова , и я подарих щото неще ме ебаваще с смесите демек вече е ясно , помпите от купе не вършат работа за тунинг изпълнения
Коментар
-
аз пък лично съм прибивал много пунтовци дето карат на 1.8 - 2.2 бара бусткато сложиш голяма турбина компромиси не трябва да има , иначе твърдата форма на метала минава в четна и обратното.Хората са казали че с трици наймуни не се ловят ако става дума има и ТРЕ помпи който пак са 255 литра на час и са 100 по хубави от помпата от купе и пак са с 40 % по сле от валброто и хората и от тях се опралватние сме тука за да дадеме съвет кое е най правилно , а прнципно всеки сам си избира какво ще сложи колата сиPower Under Pressure
Коментар
-
http://www.turbobygarrett.com/turbob....htmПомпа 255л/ч , Метална гарнитурка абе очаквайте включване скоро
Коментар
-
DogForLife написа:Сериозна духалка!Турбо пътя от горе ли си го прекарал?Даи една снимка ако е възможно.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ето от какво др ще има в проекекта а забравих да кажя преди този мотор е бил към с 250 коня настройван е последно в МОНСТЕР ПЕРФОРМАНС софия .., но чупи бутало и голямото надуване .., и предния собствения я взима и всичко ново слага бутала от италия .., сеглементи мале лагери и т.н и ся мотора е за настройка прекъсвача му идва долу горе на 7500 и тръгва от 4000 оборотаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар