Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    колеги някой може ли да ме снабди с актуален номер на sa6o_GT колегата който беше...
    166/112 и на 2-та ще ти дадърт информация

Коментар

опалааа я кажи този път какво е сгафил че ми е любимецДругия вариант ако не е на топло да видиш в гаража на Гената да не се покрива
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        опалааа я кажи този път какво е сгафил че ми е любимецДругия вариант ако не е на топло да видиш в гаража на Гената да не се покрива
        ами аз съм от вт едва ли ще тръгна да го тарся по гаражите трябва ми да прехвърлим пунтото .. че се води на негово име още ама ми трябва номера му за целта да видя дали може да се споразумеем нещо
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Една от темите с най-минорно звучене! Колега, като чета кви филми, кви чудеса .... не те ли тресе вече носталгия към ХГТ-то
          ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
            Една от темите с най-минорно звучене! Колега, като чета кви филми, кви чудеса .... не те ли тресе вече носталгия към ХГТ-то
            самнява ме да се надъха пак към ХГТ

Коментар

s00rry написа:
              WhitePower написа:
              ами аз съм от вт едва ли ще тръгна да го тарся по гаражите трябва ми да прехвърлим пунтото .. че се води на негово име още ама ми трябва номера му за целта да видя дали може да се споразумеем нещо
              само като инфо колата не се води на сашо а на 3 собсвеник
              Power Under Pressure

Коментар

добре а някой познава ли го този собственик .. ? да му има някакви кординати едно друго ??? ще му бъда благодарен

Коментар

днес вързахме въпросното соленоидче на турбото разхлабихме гейте май до краи и прави пик на 1бар макс някой пат на 0.8 0.9 и даржи 0.6-0.8 и пак си пука и тъпче разлика никаква .. и утре ще връщаме старите настройки

Коментар

s00rry написа:
                    днес вързахме въпросното соленоидче на турбото разхлабихме гейте май до краи и прави пик на 1бар макс някой пат на 0.8 0.9 и даржи 0.6-0.8 и пак си пука и тъпче разлика никаква .. и утре ще връщаме старите настройки
                    тъпче над 1 бар на 0.8 си е добре !РОСЕНЕ! и няма да връщаме старите настройки ами ще игнорираме соленоида и ще реголираме от гейта!накрая щи сложа един болт на газта и ще ти опрая болежките май май

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      s00rry написа:
                      тъпче над 1 бар на 0.8 си е добре !РОСЕНЕ! и няма да връщаме старите настройки ами ще игнорираме соленоида и ще реголираме от гейта!накрая щи сложа един болт на газта и ще ти опрая болежките май май
                      хаха тамун до 2500 не повече .. ;щ

Коментар

s00rry написа:
                        Баце, не знам как толко време имате търпение да си блъскате главата с проблем, който явно не ви е ясно как да решите. Що до ся не я закарахте на някои по-разбиращ (па макар и в София) да я погледне

Коментар

както Роската ще каже , всичко опира до финанси , все пак Търново е на 230 км
                          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                            Ббе верно финансите са голема мания, мма все си мислим, че с тия проби и т.н. до ся са опукали бензин за над 100лв. и резултата е положително същия Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Тук нервите и загубеното време не ги броим, то хората обикновено тва не го ценят. До ся, да ти я беха докарали на теб примерно и най-вероятно щяха отдавна да си дават спокойно целата газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 без да плетат ръкавици и пуловери по улиците Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

biser_as написа:
                              WhitePower написа:
                              Ббе верно финансите са голема мания, мма все си мислим, че с тия проби и т.н. до ся са опукали бензин за над 100лв. и резултата е положително същия Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Тук нервите и загубеното време не ги броим, то хората обикновено тва не го ценят. До ся, да ти я беха докарали на теб примерно и най-вероятно щяха отдавна да си дават спокойно целата газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 без да плетат ръкавици и пуловери по улиците Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                              хахах туй за ръкавиците и пуловерите ми хареса .. неска махнахме соленоидчето и намалихме налягането ся надува на 0.7 - 0.8 и тук таме някой пат преплита и то за секунда две което пак поносимо не е като преди ... и за сега така ще е докато не продам турбината и инжекторите и помпата

Коментар

рИосеенее да маш туи ГТ... да си вземеп пак ХГТ че ми писна от тебе по добре по 2-3 литра масло седмично от колко да се чудиш на колко да я надъваш тази
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X