JacK`DanielS написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
ем що... щото до ся на колкто коли да съм слагал малко се бавят в симсал работят ама не както трябва и бързо здават багажа... не е ли за модела неи вярвай... първо заминава отоплението след това забиева на няква смес... дано да забие на бедна 4е да има гориво на корем да не се отели мотора ама започва да горикато зил ако е на богата тогава става лошо... малко горивоглъхнене пукане бутала, клапани ала бала даваш газ а тя не откина.... неговоря само за турбо бензин и за атмосверките също
Коментар
-
доказано е че пунто гт най добре си бачка с боша и изкарва най много сега имам едно в гаража за тунинговане и човека си взе неква ламбда на хофер преди 1000 км и май е финиширала преди няколко дни ЕГТ то показва около 700 градуса при ръчка , а на хатмосферка е трудно да качиш тези градуси и май за тва не издържат тези китайски ментациPower Under Pressure
Коментар
-
JacK`DanielS написа:ем що... щото до ся на колкто коли да съм слагал малко се бавят в симсал работят ама не както трябва и бързо здават багажа... не е ли за модела неи вярвай... първо заминава отоплението след това забиева на няква смес... дано да забие на бедна 4е да има гориво на корем да не се отели мотора ама започва да горикато зил ако е на богата тогава става лошо... малко горивоглъхнене пукане бутала, клапани ала бала даваш газ а тя не откина.... неговоря само за турбо бензин и за атмосверките също
Коментар
-
ей туй ГТ- то не е като колите..... неска ново 20 .... пфффффффф :@ :@ :@ ся почна да прави разни други глупости подаваш му газта и почва да ускорява и като стигне до 5000 - 5500 и спира да върви ..., и почва се едно турбото не надува ? кво му стана върви до 5500 някаде и след туй не иска преди само подминаваше и тупа прекъсвач а ся...... пак чудеса пфф. !!!!ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
biser_as написа:JacK`DanielS написа:ем що... щото до ся на колкто коли да съм слагал малко се бавят в симсал работят ама не както трябва и бързо здават багажа... не е ли за модела неи вярвай... първо заминава отоплението след това забиева на няква смес... дано да забие на бедна 4е да има гориво на корем да не се отели мотора ама започва да горикато зил ако е на богата тогава става лошо... малко горивоглъхнене пукане бутала, клапани ала бала даваш газ а тя не откина.... неговоря само за турбо бензин и за атмосверките също
Коментар
-
моята темп на изгорели газове стига и до 7-800градуса нормално ли е при даване на газ !а уреда на бедна богата изван града стрелката скача само на бедно богато от краи до краи не задаржа едно положение примерно оптимално а само скача от наи бедно до наи богато!Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
-
JacK`DanielS написа:аз лично съм виждал 2-ва пъти стопени бутала и 2-пъти здухани клапани ( за клапаните така предполагам)
Коментар
-
punto_gt_turbo написа:моята темп на изгорели газове стига и до 7-800градуса нормално ли е при даване на газ !а уреда на бедна богата изван града стрелката скача само на бедно богато от краи до краи не задаржа едно положение примерно оптимално а само скача от наи бедно до наи богато!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар