Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

JacK`DanielS написа:
    попринцип на тия универсалните вяра да нямаш...
    И що така?

Коментар

ем що... щото до ся на колкто коли да съм слагал малко се бавят в симсал работят ама не както трябва и бързо здават багажа... не е ли за модела неи вярвай... първо заминава отоплението след това забиева на няква смес... дано да забие на бедна 4е да има гориво на корем да не се отели мотора ама започва да горикато зил ако е на богата тогава става лошо... малко горивоглъхнене пукане бутала, клапани ала бала даваш газ а тя не откина.... неговоря само за турбо бензин и за атмосверките също

Коментар

доказано е че пунто гт най добре си бачка с боша и изкарва най много сега имам едно в гаража за тунинговане и човека си взе неква ламбда на хофер преди 1000 км и май е финиширала преди няколко дни ЕГТ то показва около 700 градуса при ръчка , а на хатмосферка е трудно да качиш тези градуси и май за тва не издържат тези китайски ментаци
        Power Under Pressure

Коментар

JacK`DanielS написа:
          ем що... щото до ся на колкто коли да съм слагал малко се бавят в симсал работят ама не както трябва и бързо здават багажа... не е ли за модела неи вярвай... първо заминава отоплението след това забиева на няква смес... дано да забие на бедна 4е да има гориво на корем да не се отели мотора ама започва да горикато зил ако е на богата тогава става лошо... малко горивоглъхнене пукане бутала, клапани ала бала даваш газ а тя не откина.... неговоря само за турбо бензин и за атмосверките също
          Ии верно ли си виждал коли с почупени бутала, клапани и мотори от неработеща ламбда-сонда? Мен ми стана мноо интересно, може ли да ми го обясниш по-точно как се случва това? А ква е разликата според теб между сензора на универсална сонда на Бош (4 броя кабели) и сонда на Бош за пунто ГТ? Щот аз знам, че разликата в сензора е никва-демек е един и същи модел :D , тта ми е мноо чудно, как едната сонда ще работи по-бавно от другата, като разликата между 2-та е само липсата на правилния куплунг при универсалната :DПоне това съм видял аз от скромния ми личен опит, тта за тва ми стана чудно :D

Коментар

ей туй ГТ- то не е като колите..... неска ново 20 .... пфффффффф :@ :@ :@ ся почна да прави разни други глупости подаваш му газта и почва да ускорява и като стигне до 5000 - 5500 и спира да върви ..., и почва се едно турбото не надува ? кво му стана върви до 5500 някаде и след туй не иска преди само подминаваше и тупа прекъсвач а ся...... пак чудеса пфф. !!!!
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

biser_as написа:
              JacK`DanielS написа:
              Ии верно ли си виждал коли с почупени бутала, клапани и мотори от неработеща ламбда-сонда? Мен ми стана мноо интересно, може ли да ми го обясниш по-точно как се случва това? А ква е разликата според теб между сензора на универсална сонда на Бош (4 броя кабели) и сонда на Бош за пунто ГТ? Щот аз знам, че разликата в сензора е никва-демек е един и същи модел :D , тта ми е мноо чудно, как едната сонда ще работи по-бавно от другата, като разликата между 2-та е само липсата на правилния куплунг при универсалната :DПоне това съм видял аз от скромния ми личен опит, тта за тва ми стана чудно :D
              щом имаш опит значи може да си го обясиш! аз лично съм виждал 2-ва пъти стопени бутала и 2-пъти здухани клапани ( за клапаните така предполагам) незнам колко ти е опита в тая област но аз какви ли не чудеса съм видял които е трудно да си ги обясниш... но както се казва всичко се случва!

Коментар

моята темп на изгорели газове стига и до 7-800градуса нормално ли е при даване на газ !а уреда на бедна богата изван града стрелката скача само на бедно богато от краи до краи не задаржа едно положение примерно оптимално а само скача от наи бедно до наи богато!
                Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
                Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  аз лично съм виждал 2-ва пъти стопени бутала и 2-пъти здухани клапани ( за клапаните така предполагам)
                  Относно опита ми имах в предвид разликите между универсална ламбда сонда на Бош и такава за пунто ГТ :D И понеже не ми е мнооо голям.......опита де :D , ми се искаше да ми обясниш тия стопени бутала, почупени клапани и строшени мотори дет си ги виждал, как точно се дължат на неработеща ламбда сонда? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

punto_gt_turbo написа:
                    моята темп на изгорели газове стига и до 7-800градуса нормално ли е при даване на газ !а уреда на бедна богата изван града стрелката скача само на бедно богато от краи до краи не задаржа едно положение примерно оптимално а само скача от наи бедно до наи богато!
                    Мми дали са нормални тия градуси за ЕГТ-то мноо зависи къде точно ги мериш? А относно уреда за АФР-а, е нормално да ти се държи по тоя начин не само извън града при круизване, ами и на празен ход и изобщо във всички случай, когат ЕКУ-то е в closed loop режим спрямо ламбда сондата :D

Коментар

той с какво АФР го мери , китайстото или истинско щото ако е китайче за пунто гт нема какво да го коментирам гледай си го за цвят много е красиво как скача светодиодчето
                      Power Under Pressure

Коментар

тази вече се заформи една случайна мини гт среща .... в сервиза
                        Прикачени файлове

Коментар

хахаха че къде инъче да се заформи срещата

Коментар

добре че ГАЗКОто има силни фарове :D
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

колеги някой може ли да ме снабди с актуален номер на sa6o_GT колегата който беше...

Коментар

s00rry написа:
                                колеги някой може ли да ме снабди с актуален номер на sa6o_GT колегата който беше...
                                Пробай на тоя: 0883 39 77 99

Коментар

Working...
                                X