Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    е при мене стана накрая , прусна се гарнитурата , ама колата изгалди и минах около 1 километар ама как вървеше само тогава иначе и аз патках близо година
    абе направи ми впечатление че прекъсвача е на 6700 някаде а аз до сега си мислеь че е на 7200 , хмм а уж колата има чип ... или няква надстройка над оригиналния чип ..
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
      WhitePower написа:
      е при мене стана накрая , прусна се гарнитурата , ама колата изгалди и минах около 1 километар ама как вървеше само тогава иначе и аз патках близо година
      абе направи ми впечатление че прекъсвача е на 6700 някаде а аз до сега си мислеь че е на 7200 , хмм а уж колата има чип ... или няква надстройка над оригиналния чип ..
      хахахах има Чеп а не Чип явно какво стана с прекъсването
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        s00rry написа:
        WhitePower написа:
        хахахах има Чеп а не Чип явно какво стана с прекъсването
        по малко е но го има главно като подадеш рязко или цялата гааз .., ама еи ся от 1ви спирам да я карам да си свърша студентската кампания ..., и ще сабирам лев за софия че не издаржам вече така !! направо ми писна )))))

Коментар

Ето го 3Гт теам ... и до колкото май .. едното сивото ГТ ще се продава на части причина са стопени бутала ГТ1 94 годднес вадихме бенз помпа изглеждаше добре , но пукането продалжи след това така че нищо
          Прикачени файлове

Коментар

ооо сектантии а как разбра че бензиновата е добре
            Power Under Pressure

Коментар

амии всъщност незнам всичко си беше наред на пръв поглед..., но мен ме самнява че не й достига бензин щото днеска свърши бензина и пукаше по същия начин което ще рече .. че не и стига бенз ... а налягането е 2.8 бара

Коментар

охо и аз се чудя що не ви виждам по улиците а вие спите в сервиза
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                  твориммм , творим .., някой ако му трябва нещо от ГТ ето я темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...783&highlight=

Коментар

Irfan написа:
                    търкмо впрягяхме конете че ше ги водим на разходка

Коментар

ееее как сте се събрали и 3-те бегачки :P
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

да раздвижа малко темата .., колеги имам следните наблюдения... понеже сега паднаха доста рязко температурите и въздуха е студен колата почна да прави богати смеси и върви доста стабилно чак изнандващо без пуканици , прекъсванки и такива темподобните до сега проблеми

Коментар

s00rry написа:
                          да раздвижа малко темата .., колеги имам следните наблюдения... понеже сега паднаха доста рязко температурите и въздуха е студен колата почна да прави богати смеси и върви доста стабилно чак изнандващо без пуканици , прекъсванки и такива темподобните до сега проблеми
                          Колега,когато времето застудее и е влажно има повече кислород във въздуха,т.е. въздуха е по-плътен.Няма как като застудее да ти дава по-богати смеси,трябва да е точно обратното.Пример:бившата ми дедра беше оборудвана с "Air/Fuel" на иновейт и по-време на Писта Русе тази година смесите ми отидоха от приблизително 15 на около 13,5,като времето събота на треноровките беше над 36 градуса Същото се случи и с една малко "доработена" Ево 8-ца.
                          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

[quote="ivanko_rs"]
                            s00rry написа:
                            Колега,когато времето застудее и е влажно има повече кислород във въздуха,т.е. въздуха е по-плътен.Няма как като застудее да ти дава по-богати смеси,трябва да е точно обратното.Пример:бившата ми дедра беше оборудвана с "Air/Fuel" на иновейт и по-време на Писта Русе тази година смесите ми отидоха от приблизително 15 на около 13,5,като времето събота на треноровките беше над 36 градуса Същото се случи и с една малко "доработена" Ево 8-ца.[/quotе]незнам колега , неразбирам мн от тия неща казвам че просто колата от студеното или от какво и аз незнам спря да пука , и вървеше прилично

Коментар

колко гори
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                                колко гори
                                незнам към 14 15 .. смесено с газ и без газ

Коментар

Working...