tukbata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
аз тиксото го разбирам като залепено върху част от самия термо-елемент, тоест по-малко въздух преминава през него и го охлажда по-малко.Но и на самата тръба да е ще играе като рестриктор, а рестриктора пропуска по-малко количество въздух, нищо че скоростта му се увеличава, те загубите си казват думата а и се получава и разреждане, тоест по-ниска плътност и термо-елемента се охлажда по-малко и отчита по-малко.едно закачане на широколентова сонда може да каже какво и защо
Коментар
-
зависи как е направен рестриктора и каква площт обхваща ... а това което си си помислил за тиксо на термоелемента при дебитомера на ГТ-то май практически е невъзможно...~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
-
почти съм убеден че широколентоват аще покаже 12.5 смеси с изменение при детонациите , както беше при мене , хем всичко в час хем пукаше като за световно а това с бубината не го разбрах , как е давала много високо напрежение и се е рестартирало екуто странно ми еимате ли друго еку под ръка да тесвате ???Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:почти съм убеден че широколентоват аще покаже 12.5 смеси с изменение при детонациите , както беше при мене , хем всичко в час хем пукаше като за световно а това с бубината не го разбрах , как е давала много високо напрежение и се е рестартирало екуто странно ми еимате ли друго еку под ръка да тесвате ???ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
JacK`DanielS написа:о исусе незнам що като пусне перката пренодително и смесито падат на бедни яко и така си стои?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:JacK`DanielS написа:о исусе незнам що като пусне перката пренодително и смесито падат на бедни яко и така си стои?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Добре де..........ако не включваш пренудително перката,а фаровете,нагревателя на задното стъкло,вентилатора на парното(абе всичко що го има в колата) пак ли беднее????Ако пак направи така......токовете нестигат нещо(може нещо маса да нямаш като хората)!п.п.смени и кутията на въздуха-нищо чудно част от проб да е в нея
Коментар
-
Абе хората ви казаха да не гледате тоя смешен уред за бедна/богата смес. Изобщо не може да се каже по него какво става, както се вижда като се наредят повече консуматори по веригата и уреда си ебава мамата. Изобщо не го гледайте това. Ако не искате скоро да счупите колата, я закарайте или на Орлин или на някои друг с широколентова сонда, за да се види за какво става дума защото колкото и да е здрав двигателя, ще стане някоя беля
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар