JacK`DanielS написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
ммммм баси изумявате ме все си мислех че сте тесвали кабелите и бубината на празен ход как е колата стабилна ли е или леко поклаща поне имате 2 гт та сменяйте докато не научкате какво е , но пак казвам не изключвайте и екуто , това ми се е случвало на една кола , но беше отваряно бачкаше си но явно беше заминал мапаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:ммммм баси изумявате ме все си мислех че сте тесвали кабелите и бубината на празен ход как е колата стабилна ли е или леко поклаща поне имате 2 гт та сменяйте докато не научкате какво е , но пак казвам не изключвайте и екуто , това ми се е случвало на една кола , но беше отваряно бачкаше си но явно беше заминал мапаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
tukbata написа:орлин, имаше предвид май, че е заминал мап сензора на екото ... и не с ремап няма да се оправи ако там е проблема ще се оправи с нов сензор ....Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:tukbata написа:орлин, имаше предвид май, че е заминал мап сензора на екото ... и не с ремап няма да се оправи ако там е проблема ще се оправи с нов сензор ....ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
хахаха кво да обеснявам имаше 2 запаметини грешки че лампда сондата е леш, слагаме мойта(която работи) и същата работа, след това се поразташувахме в едно самнително съскане и се оказа О пръстените на 2,3,4-ти цилиндар бяха.... и смуче въздух яко. сменихме ги работата на мотора стана доста гладка оправи се претрисането и глухненето след като подадеш леко гас. свещи кабели сменяхме качий налягането на горивото до колкото позволява и тогава като припомпваш на място на 3к-4к оборота гарми в ауспуха и излизат едни огньове но най интересното е че като качих налягането на около 4 бара и нагоре (несъм го мерил колко е точно) непука а полете как да го бясня вдига оборота ама много бавно и прави тррррррр през цялото време сложих лепенки на дебитомера (БГ чип) и пак нищо. самнява ме да е от бубината щото моята е същата и нямам проблеми! като качих налягането на горивото първия тест до 3-та скорост нямаше проблем варви като луда без да пука спрях и тръгнах обратно и се почна стрелбището...направо незнам една камара гориво замина само за тестване и нищо неоткрих за жалост.вазможно ли е Орлине преди като връщаше високо в ЕКУ-то и като му биеше рестарт да е здало багажа нещо?но след като го оправихме това с високото напрежение колата варвеше безпролемно мисля че проблема излезе след като монтирахме кулера...
Коментар
-
демек след снеска резултат нула огина е бедна смес и шибано предварение взети заедно аз съм така на прекъсвача нощем за екуто ми какво да ти кажа напълно възможно а това с БГ чипа не го схванах , сложи ли сте некъв чип за тестове ама с кава чек сума ???а какво високо е било компа от свещите ли ??? ако е така нормано е да изпукаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:демек след снеска резултат нула огина е бедна смес и шибано предварение взети заедно аз съм така на прекъсвача нощем за екуто ми какво да ти кажа напълно възможно а това с БГ чипа не го схванах , сложи ли сте некъв чип за тестове ама с кава чек сума ???а какво високо е било компа от свещите ли ??? ако е така нормано е да изпукаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
WhitePower написа:хахахах ее това с тиксото ми избихте зъбите ако всичко това сте сменили и няма грешка в датчика на коляновия вал , знчи търсете проблема в екуто може и софта да се е намазал а може и екуто за е заминалоГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:а това за бг чипа имаше предвид че в двата края се слага малко тиксо и обдухващата площ става по малка и уж сместа е по богата .. има и нещо друго което ми прави впечатление като подавам плавно газта и не прави почти никви мизерии и си върви доста ама смачкам ли я до долу..... и се почва едни плетеки едни чудеса..
Коментар
-
ici написа:Това с тиксото на дебитомера има точно обратен ефект - отчита по-малко количество въздух и съответно намаля и горивото.~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар