Разликата между гт1 и гт2.Страничните лайсни на гт1 имат една червена лента по цялата дължина и са малко по дълги.Гт2 е със затъмнени фарове.Салона е различен,таблото също на гт2 е бяло.Волана също е различен.Гт1 няма имобилайзер.Няма разлика в конете на гт1 и гт2,и двете са с 136 коня.За това се сещам в момента.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:Роска като се загледах в гърнето, май май съм го пооакалмалко на криво седи тцтцтцтцт...ай ся недей раздува кво ще става, като стане тогава ше се хвалим
чакай ся има по важни неща за правене :D
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Честито колега, със здраве да си го караш, и много много безаварийни километри !Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
s00rry написа:.........сложихме генерация права тръба на 63 от ламбдата до края .., предишната генерация беше на 60 от край до край със катализатор който беше избочен , средно гърне и крайно гърне
Коментар
-
valyotuning написа:s00rry написа:.........сложихме генерация права тръба на 63 от ламбдата до края .., предишната генерация беше на 60 от край до край със катализатор който беше избочен , средно гърне и крайно гърнеХАРДДД ..., ама ме кефи
може да направя един клип тия дни
Коментар
-
s00rry написа:....да си призная чесно, гола тръба от край до край с крайно гърне и звука е.......ХАРДДД ..., ама ме кефи
може да направя един клип тия дни
Мисля си да си направя един резонатор посредата и 4-5 тапи с различно Фи за накрайника и да си ги сменям спрямо настроението
Коментар
-
Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак, сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един раздел
Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак, сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един раздел
хах тук в вт се сабрахме доста 7 8 патиланецца на име ГТ
Коментар
-
WhitePower написа:Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак, сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един раздел
инъче за АБС-а като го закачах на компа ми излезе че електромотора на помпата неработи и че не намира задните датчици.а относно раздела... в други форуми не БГ съм забеляал че за всеки модел на дадена кола си има раздел
Коментар
-
JacK`DanielS написа:WhitePower написа:Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак, сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един раздел
инъче за АБС-а като го закачах на компа ми излезе че електромотора на помпата неработи и че не намира задните датчици.а относно раздела... в други форуми не БГ съм забеляал че за всеки модел на дадена кола си има раздел
Power Under Pressure
Коментар
-
DiDoRs написа:Колега ако може да направиш по-близка снимка на кулера със бронята,а рязал ли си долната част на бронята?добре ще го фотнаа
Коментар
-
xaxahi написа:Добре де защо си махнал ХГТ-то ??? мн ми е интересно не е вървяло ли какво ?!?! :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
WhitePower написа:JacK`DanielS написа:WhitePower написа:Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак, сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един раздел
пък да ти кажа чесно дали има захранване несъм гледа
ето клипчето как бръмка колата... самоче като няма много бензин и пука страшно... и ако роската неси забравя левия крак на съединителя ще е още по добре
http://vbox7.com/play:ef204e46
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар