Разликата между гт1 и гт2.Страничните лайсни на гт1 имат една червена лента по цялата дължина и са малко по дълги.Гт2 е със затъмнени фарове.Салона е различен,таблото също на гт2 е бяло.Волана също е различен.Гт1 няма имобилайзер.Няма разлика в конете на гт1 и гт2,и двете са с 136 коня.За това се сещам в момента.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:Роска като се загледах в гърнето, май май съм го пооакал малко на криво седи тцтцтцтцт...ай ся недей раздува кво ще става, като стане тогава ше се хвалимГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Честито колега, със здраве да си го караш, и много много безаварийни километри !Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
s00rry написа:.........сложихме генерация права тръба на 63 от ламбдата до края .., предишната генерация беше на 60 от край до край със катализатор който беше избочен , средно гърне и крайно гърне
Коментар
-
valyotuning написа:s00rry написа:.........сложихме генерация права тръба на 63 от ламбдата до края .., предишната генерация беше на 60 от край до край със катализатор който беше избочен , средно гърне и крайно гърнеГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:....да си призная чесно, гола тръба от край до край с крайно гърне и звука е....... ХАРДДД ..., ама ме кефи може да направя един клип тия дни
Коментар
-
Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак , сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един разделPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак , сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един разделГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
WhitePower написа:Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак , сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един раздел
Коментар
-
JacK`DanielS написа:WhitePower написа:Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак , сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един разделPower Under Pressure
Коментар
-
DiDoRs написа:Колега ако може да направиш по-близка снимка на кулера със бронята,а рязал ли си долната част на бронята?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
xaxahi написа:Добре де защо си махнал ХГТ-то ??? мн ми е интересно не е вървяло ли какво ?!?! :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
WhitePower написа:JacK`DanielS написа:WhitePower написа:Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак , сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един раздел
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар