Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разликата между гт1 и гт2.Страничните лайсни на гт1 имат една червена лента по цялата дължина и са малко по дълги.Гт2 е със затъмнени фарове.Салона е различен,таблото също на гт2 е бяло.Волана също е различен.Гт1 няма имобилайзер.Няма разлика в конете на гт1 и гт2,и двете са с 136 коня.За това се сещам в момента.

Коментар

JacK`DanielS написа:
      Роска като се загледах в гърнето, май май съм го пооакал малко на криво седи тцтцтцтцт...ай ся недей раздува кво ще става, като стане тогава ше се хвалим
      абе туй да му е кусура .., някой топъл и слънчев ден ... чакай ся има по важни неща за правене :D
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Честито колега, със здраве да си го караш, и много много безаварийни километри !
        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

s00rry написа:
          .........сложихме генерация права тръба на 63 от ламбдата до края .., предишната генерация беше на 60 от край до край със катализатор който беше избочен , средно гърне и крайно гърне
          Поздравления за колата!Много добре се е получило!Я сподели какви резонатори или гърнета слагате на 63мм генерацията,че сега съм на 55мм(оригиналната) без грам гурне и е някаква лудница-не смея да я запаля Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 п.п.и аз мисля да я правя на 63мм и затова питам,защото така и така съм я разбутъл та да я направя като хората!!!!!!!!!!!п.п.2 мисля си даже за по-голяма че това 2000турбо не ми излиза от главата

Коментар

valyotuning написа:
            s00rry написа:
            .........сложихме генерация права тръба на 63 от ламбдата до края .., предишната генерация беше на 60 от край до край със катализатор който беше избочен , средно гърне и крайно гърне
            Поздравления за колата!Много добре се е получило!Я сподели какви резонатори или гърнета слагате на 63мм генерацията,че сега съм на 55мм(оригиналната) без грам гурне и е някаква лудница-не смея да я запаля Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 п.п.и аз мисля да я правя на 63мм и затова питам,защото така и така съм я разбутъл та да я направя като хората!!!!!!!!!!!п.п.2 мисля си даже за по-голяма че това 2000турбо не ми излиза от главата
            да си призная чесно, гола тръба от край до край с крайно гърне и звука е....... ХАРДДД ..., ама ме кефи може да направя един клип тия дни

Коментар

s00rry написа:
              ....да си призная чесно, гола тръба от край до край с крайно гърне и звука е....... ХАРДДД ..., ама ме кефи може да направя един клип тия дни
              Преди и мойта беше така ама сега нали мисля да е в левия праг кюнта и нямам място за гурнето Мисля си да си направя един резонатор посредата и 4-5 тапи с различно Фи за накрайника и да си ги сменям спрямо настроението

Коментар

Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак , сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един раздел
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  Ураа появи се на бял свят и това пунто евала за ентусязма за абса лошо че вава откачени задни ще го погледнем и него като дойдеш насам Иначе много ми хареса всичко как е станало , Евала и на Джак , сега той гони :0като гледам май тоя форум ще трябва да ни отдели един раздел
                  хах аз имам мн идей но както винаги става финансите липсващи и ще гоня нещо изчистено и същевреммноо ниско и съскащо ! ще взема и джак да се запознаете па и все туй онуй ще научиме хах тук в вт се сабрахме доста 7 8 патиланецца на име ГТ

Коментар

WhitePower написа:
                    хахха скоро скоро ще ви настигна инъче за АБС-а като го закачах на компа ми излезе че електромотора на помпата неработи и че не намира задните датчици.а относно раздела... в други форуми не БГ съм забеляал че за всеки модел на дадена кола си има раздел

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      WhitePower написа:
                      хахха скоро скоро ще ви настигна инъче за АБС-а като го закачах на компа ми излезе че електромотора на помпата неработи и че не намира задните датчици.а относно раздела... в други форуми не БГ съм забеляал че за всеки модел на дадена кола си има раздел
                      мм що не бачка помпата , да не би да няма захранване или компиутарара не бачка , опита ли се през софтуера да я пуснеш
                      Power Under Pressure

Коментар

Колега ако може да направиш по-близка снимка на кулера със бронята,а рязал ли си долната част на бронята?
                        Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
                        Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
                        Fiat Punto 1.9 JTD 01

Коментар

DiDoRs написа:
                          Колега ако може да направиш по-близка снимка на кулера със бронята,а рязал ли си долната част на бронята?
                          ами да рязах я , по скоро рязах само решетката и малко ГТ - то надписа седи сякаш е от едната страна но има малко кадето продалжява под бронята добре ще го фотнаа

Коментар

Добре де защо си махнал ХГТ-то ??? мн ми е интересно не е вървяло ли какво ?!?! :D
                            http://www.youtube.com/watch?v=xooUGFGwCl8

Коментар

xaxahi написа:
                              Добре де защо си махнал ХГТ-то ??? мн ми е интересно не е вървяло ли какво ?!?! :D
                              ами колега ХГТ - то кво да ти кажя ... нито вървенето му е като вървене , едно обслужване е кум 700 - 800 лв на пунтото е 150 макс , данъка на бравото беше 200 лв , на пунтото ми е 12.., бравото гореше 15 туй ми гори 12 като го натискам 13 14 .. ама върви в пъти повече .., бравото единственото му по хубаво нещо беше звука ..! по късно ще кача и едно клипче да чуете гласеца на пунтака

Коментар

WhitePower написа:
                                JacK`DanielS написа:
                                WhitePower написа:
                                мм що не бачка помпата , да не би да няма захранване или компиутарара не бачка , опита ли се през софтуера да я пуснеш
                                пробвах ама неискаше пък да ти кажа чесно дали има захранване несъм гледа ето клипчето как бръмка колата... самоче като няма много бензин и пука страшно... и ако роската неси забравя левия крак на съединителя ще е още по добре http://vbox7.com/play:ef204e46

Коментар

Working...
                                X