айдее .., новия сезон ще се стяга кошарата ..., налице са вече ... нови джанти 15скии трябва да им взема някви гуменкиииии за пролентта 195/50/15 колебая се между тоуо р 1 р ,паради и р888..., дебитомер който работи в границите на добрее ...ламсонда и някой дреболии който липсваха по колата като капака на ангренажа е мн важен и най важното утре трябва да пристигне турбото гарет Т25 саабско .., интересува ме дали от гарета Т28 цата ще паснат банджо болтовете ? за маслото .. водите и тръбичките .. фланец ще трябва да правя за генерацията някой ако има чертеж ще съм му много благодарен ??? а и една малка но не маловажна подробност понеже мойте турбопътища минават до акумолатора не под мотора и се налага турбината студената и част да гледа нагоре кум смукателня колектор та.. как да захвана турбианта за турбо пътя до сега имаше фланче на т28цата с болтове и се завиваше ама сега няма и се чудя как мога да го направя най здраво ??
ами чесно казано ти ме зариби и доста добре ми се сториха как се даржат а и ми се иска някоя гума която ще даржи и на дажд и на сухо не да се метна неиде.. примерно р888 за сухо няма да има такава гума ама за дъжд ще е леш
майкоооооо то няма такова чистене два чааса маах с онуй гребло докато заприлича на кола се едно игу беше станала .., та разринахме смакнахме я в сервиза неска направихме фланец за генерацията и в понеделник трябва да сглабямее :D имам два въпроса относно турбината как може да се завърти студената част нагоре ?? че не е на болтове както при другите ?? другия въпрос ... кадето влиза фланеца на генерацията там е конусовидно малко и ми казаха че там трябва да се сложи някаква метална уплетка (нещо от рода на меките вразки само че за там ) според вас необходимо ли е нещо такова ?
значи то чак пък толкова висчко да се преправя направоооо .., да се не верваа .., отворихме неска турбинката почистихме я навсякаде натъкмихме я на каде ще духа (надолу ) трябва да се направят турбопътищата да минават под двигателя .., голям филм имаше и с болта за високото налягане на маслото който влиза в турбото 12 мм никаде не продават накрая намерихме един банджоболт и разпробихме трабичката на маслото тя бе 11.5мм нарпавихме я 12м и утре ще продалжяваме няма такива маки.. дано утре да запали и да няма проблеми ама с моя касмет това ще ми е най малкия проблем ... )
днес даже и някой му чуха гласчетоооо :D оста само да се преправят турбопътищата и сме готови :P ето някой снимка от днешните мъкии на Jack`Daniels ... главния изпалнител
Коментар